Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Fekete öves Istennő

2015/08/24. - írta: A.Halassy

Ez lennék én.

Mondjuk időnként így is érzem. Hogy miért csak időnként, hogy miért darál be a mókuskerék mostanában és egyáltalán miért élvezem jobban a tekerését jó kérdések, egyben unalmasak is. Nézzük, hogy miért kaptam a kedves kinevezést.

Tovább
10 komment

Sikerülhet kétszer is?

2015/03/01. - írta: A.Halassy

"Szia

Egy hete találtam a blogodra, azóta olvasgatom. (Meló közben is, ami vicces.) :)  Imádom.

Nagyon-nagyon tetszik elsősorban mert elgondolkodtat, meg hát izgatóak a sztorik, motivál, tetszik a stílusa. Nem modoros, de nem is vulgáris. 
Megszerzem ma a könyved is, azzal tervezek a hét végére. :)

Nagyon sok kérdést vetett fel a blog a saját szexualitásommal kapcsolatban. Millió kérdésem van, szívesen leírnám neked, te hogyan látod. 
Viszont nem teszem amíg a könyvet el nem olvastam. :) :) Addig talán le is tisztul sok dolog bennem. 
Mindenesetre köszönöm  az eddigi  sok ingert, amit kaptam tőled.
Még jelentkezem..."

"Szia (ismét) :)

Tovább
19 komment

Női frusztráció

2015/01/11. - írta: A.Halassy

Na, jó! Lehet, hogy túlzásba estem a címmel és pontosabb lenne, ha Andi frusztrációját választottam volna, de lehet, hogy a végére kiderül nem rossz ez. Ha az elején kezdeném, nagyon régre kellene visszamennem az időben, így maradjunk a második vagy negyedik vagy valahányadik felvonásnál. A mostnál.

Nyolc óra kora este vagy csak simán este? Nézőpont kérdése, nekem vacsorához kicsit késői, főleg szex előtt. Frissítő, ha a testem egy fő dologra tudja mozgósítani az erejét. Egy könnyű saláta belefér. Ja, hogy kivel? Mr. Kockahassal. Neten ismerkedtünk meg. Oké, hogy kockás a hasa, nem egyedül van ezzel, de izgalmas, érdekes ember, biztosan nem fogunk zavartan üldögélni egymással szemben egy vacsoránál sem. Én naiv, meg ahogy elképzeltem.

Tovább
7 komment

Mert megérdemlem...

2014/12/29. - írta: A.Halassy

... és, ha már arra járok, miért hagynám ki? Megérdemlem.

Úgy döntöttem, hogy a tiktakba megyek. Legutóbb és már néhányszor előtte összességében nem tetszett a kedvenc klubom. Jól éreztem magam és nagyon jó pasikkal voltam - hiszen megérdemlem -, ha ott maradtam és megvártam, hogy megérkezzenek a jó pasik. Ugyan minden este teljesen más, egyszeri és megismételhetetlen, a kluboknak megvan azért a maga hangulata, ami erősen függ a házigazdák szándékától.

Lényeg a lényeg: tudtam, hogy hosszú napom lesz - egyébként hálivúdi volt, csak nem tartozik a témához -, jó lenne klubozni is egy utolsót, de semmiképpen sem reggelig. Ehhez már kényelmes vagyok, így a nyugisabb, kiszámíthatóbb helyet választom.

Tovább
Címkék: swinger nőci
8 komment

A péniszirigytől a fejfájós feleségig

2014/12/17. - írta: A.Halassy

Bulvár újságtól keresett meg egy hölgy, hogy szívesen készítene velem interjút az életmódomról. Persze, beszélgethetünk a swingerről, bár az életmódomra több jelzőt is ráakaszthatnék, a swingert nem találnánk meg az elején, mindenesetre kíváncsian vártam, hogy mit szeretne. Kiderült, hogy a blogomban bemutatott holivúdi álom, az exkluzív swingervilág érdekli... Akit érdekel a levelezés, erre tegyen kitérőt.

Az rendben van, hogy valaki bulvár újságnál dolgozik, az is, hogy ott elég az emberi megnyilvánulások felszínét kapirgálni egy kicsit, hogy senkinek ne fájjon és könnyen emészthető legyen, de hogy a nyers testiségig sem jut el, az talán válasz arra, hogy miért is ott tevékenykedik, ahol. Talán lesz még személyeskedés a posztban, de nézzük.

Tovább
12 komment

Hamvába holt interjú margójára

2014/12/17. - írta: A.Halassy

„Szia,

köszönöm, hogy megkerestél. Kíváncsian várom, hogy mit szeretnél pontosan és hogyan.

 Andi”

„Szia,

interjút szeretnék készíteni veled a szvingerezésről. Leginkább az érdekel, hogy amit a blogodban írsz, olyasmi az olvasónak, mintha egy hollywoodi film elevenedne meg, azonban a szvingerklubok itthon az eddigi interjúalanyaim szerint messze nem ennyire exkluzívak. Nem tudom, hogy van-e arra lehetőség, hogy elmenjek veled egy szvingerklubba, és az interjút magát a helyszínen készítsem el, vagy ez kivitelezhetetlen. Remélem, sikerül találnunk egy mindenkinek kényelmes körülményt.

Üdv”

Tovább
10 komment

Eufória - levelesládámból

2014/12/09. - írta: A.Halassy

"Szia, szerintem napokig nem tudom majd letörölni a vigyort az arcomról annyira hihetetlen volt ez az estém, de ehhez azért kellett egy olyan pasi, mint akikről Te meséltél, hogy benne van a témában és bevezet, mindezt úgy, hogy egy percig sem éreztem kihasználva, megalázva magam. Ami még igen fontos, volt egy csomó első dolog, kényeztettem egy lányt, amit még sohasem csináltam és ráadásul ő először élvezett el úgy, hogy lány nyalta... szóval tényleg hihhhetetlenül hálás vagyok, hogy mindezt csinálod, és ezzel segítesz!

Tovább
2 komment

Kérdezi valaki?

2014/12/07. - írta: A.Halassy

A téma itt van az asztalomon már néhány napja, de címet nem találtam neki. Tegnap este a klubban barátnőmmel többször felmerült: kérdezi valaki? Akkor válaszul, most pedig ez lesz a téma!

Ez a blogbejegyzés rólam fog szólni.

Na, gondolhatod, fény derül rá, hogy a történetek kitaláltak, pedig neked, olvasónak édes mindegy, hogy megtörténtek-e vagy sem, vagy hogy velem és valójában. Azért írom a blogot, hogy hatást váltson ki benned, elgondolkozz saját magadon, hogy közelebb kerülj magadhoz akár azáltal, hogy elhatárolódsz, vagy észreveszed, szexről olvasni is szórakoztató. Kikapcsol, kíváncsivá tesz, kedvet csinál. Kinek mi.

Tovább
43 komment

Ti ezt tudtátok?

2014/11/30. - írta: A.Halassy

"Na, majd olvasom a blogodban 'P nem bírja szuflával!'" és nevet. Én örülök, hogy - ezek szerint - olvassa a blogomat. "A kezem meg a lábam bírja, de a farkam már nem olyan mint régen." "Nekem jó volt." és első menetnek tényleg erős. Ja, hogy ő nem élvezett el? Majd a következőben, gondolom, és miért ne? Semmi akadálya. Azért kicsit megrémít, amit mond, hogy a kedvenc korosztályom nem bírja már szuflával és végigfut a fejemen a tapasztalat - ami nem sok, hiszen a kezdeti izgalom mindig újult erőt ad, ismétlések meg ritkán... Ezek szerint naiv az a megfigyelésem, hogy a szoknya után fordulós férfiak azért hagyják abban a nők kergetését, mert megunják / megjön az eszük - ahogy a népszáj mondja - sokkal inkább fizikailag nem bírják?

De nem a közepén kezdem.

Tovább 6 komment

És vannak ott... öhm... perverzek is?

2014/11/23. - írta: A.Halassy

Ritkán Halassy Andiztatom magam élőben - hogy szépen fogalmazzak - ez az identitásom is éldegél, nem különbözik az eredetitől, talán annyiban, hogy még jobban szereti cipőket és a ruhákat (táskamániám erősödőben, egyelőre még mindig kontroll alatt), de ezt melyik nő ne mondhatná el magáról?

Nos, egy ilyen alkalommal, amikor Halassy Andiként vagyok jelen, a tanárom, egy kedves fiatalember szólított meg a swingerrel kapcsolatos kérdéseivel. Nagyon röviden vázolta, hogy tíz éve van együtt szeretetben és boldogságban a feleségével. Fiatalon házasodtak, ennél fogva, még fiatalabban találkoztak és ahogy az ember halad előre életében, egyre jobban megismeri önmagát - jó esetben - és merülnek fel vágyai vagy lehet, hogy csak érdeklődése, kíváncsisága.

Tovább 1 komment

Katarzis megvolt?

2014/10/26. - írta: A.Halassy

Meg.

Hogy hosszabban is kifejtsem? Kezdem a legelején. Írtam arról, hogy mit tehetnek a férfiak a jobb szexuális életért, a posztban többször is kiemeltem, hogy valahogy a nők fantáziáját meg kell mozgatni. Tévedsz, ha azt hiszed az én esetemben másképp van. Nem. "Mi a szexuális vágyad, fantáziád?" kérdésre, lehet, hogy nem hiszed, szívesen engedném, hogy bepillants a fejembe, de ennyi erővel egy sötét gödörbe is nézhetnél, ahol időnként villanásnyi érzéki képeket látnál, más válasz nincsen. A történés közepette feltalálom magam, de előtte semmi, utána még egy ideig valami.

Valamiben mégis hasznos volt a klubozás előtti elmarad pénteki randimmal töltött másfél napos ismerkedés: az izgalmas fantáziák felvillanyoztak s felelevenítették lábfétises élményeimet.

Tovább 11 komment

Prostituálódás

2014/10/19. - írta: A.Halassy

Rám fér egy kis kikapcsolódás, meg is szavazok magamnak egy lazítós estét, amit azonnal követ a feszítő kérdés, hogy miként tervezzem a tervezhető részét, a kiszámíthatatlan úgyis alakul majd, ahogy elő van írva. Először is hogyan menjek: egyedül vagy sem, autóval vagy sem. A hosszú út kellemesebb társaságban, ehhez viszont jó társaság kellene, amit nem egyszerű leakasztani. Egyedül megyek. Szeretek mobil lenne, tehát akkor elindulni, amikor én akarok. Autóval megyek. Buliban jólesik valami alkohol is. Na, az előző feltételekkel ez hogyan oldható meg vajon? Ott alszom. Boldog vagyok az estém alakulásával. Spontán mosolyra húzódik a szám hét közben, amikor eszembe jut a péntekem.

Tovább
6 komment

Tépj szét!

2014/10/13. - írta: A.Halassy

Nagyon szeretek ismerkedni. Persze ez nekem halálosan könnyen megy, gondolhatod, sokak számára tűnhetek érdekesnek a blogom miatt. Biztosan jobb helyzetben vagyok, mint nélküle, hiszen nagy tisztelettel - egyben unva is kicsit - csoportokra bontom fejben az engem megkeresőket. Egyedül a köszönők bosszantanak, esetükben érzem úgy, hogy micsoda időpazarlás a létezésük, ők ugyanis kizárólag köszönnek. "Szia." Van, hogy jókedvemben talál meg egyik másik és tesztelem, hogy vajon még mindig ugyanaz-e a forgatókönyv és persze igen. Köszönés után hogyvagyozással folytatja. Itt jön a sablonválasz "ez a blogger facebook oldala, ha tudok segíteni, akkor írd meg, majd válaszolok, csetelni nincsen időm". Elnézést kérnek... merthogy nem tudnak ennél továbblépni. Aztán vannak, akik különböző módon megkérnek, hogy menjek el velük klubba. Nem, nem meghívnak, hanem én legyek a kísérőjük. "Nem szolgáltató vagyok." "Persze, nem is úgy gondoltam." "Akkor miért nem úgy közeledsz felém, mint egy nőhöz szokás." Ezekben az esetekben is előre tudom, a forgatókönyvet, mivel meggyőződése a megkeresőnek, hogy a három kívánságban van és ő kapta el a pöttyös labdát, joggal várja kívánságának azonnali teljesítését. De nem ez történik. Ki a hibás? Persze, hogy én, aki fennhordja az orrát vagy túl magas lovon ül. Mikor melyik.

Vannak jófej emberek is, akik megkeresnek, de tudom, hogy semmi rezgés nincs vagy nem lenne köztünk. Hogy honnan? Női megérzés. Ami persze lehet hibás, de nőként kénytelen vagyok rá hagyatkozni. :-) Ők kapják az élőben szeretek ismerkedni választ, ami igaz.

Attól még hiszek a netes ismerkedésben!

Tovább
18 komment

Hamupopóka

2014/10/05. - írta: A.Halassy

Beszélünk. Mi nők aztán állandóan. Mikor mit. Időnként bárgyúságot is.

Mint legutóbb Emma W. felnőttszínésszé vált gyermekszínész (Hermione). A nemek egyenjogúságáért szólalt fel és arról győzködte a hallgatóságát, hogy a nemek egyformák. Az egyenjogúság és az egyenlőség nem ugyanaz, ahogy a férfiak és a nők sem egyformák. Nem csak a nemi jellegeket figyelembe véve. "A férfiaknak és a nőknek is szabadon ki kellene tudni mutatni az érzelmeiket. A férfiaknak és a nőknek is szabadon ki kellene tudni mutatni erejüket… Ideje, hogy egy skálán képzeljük el a nemeket, nem pedig két, ellentétes tulajdonságokat tartalmazó kategóriaként." mondja a kishölgy. Az jutott eszembe, amikor ezt olvastam, hogy sajnálom, hogy a nagy erejében nem volt alkalma igazán közel engedni magához férfit, aki megmutatja az érzelmeit. Nem, nem csak a szerelmét vagy a vágyát, hanem a félelmeit, a bátorságát. És azt is sajnálom, ha nem látja meg az erőt a nőben, aki gyerekeket hoz a világra, családot tart össze és dolgozik mellette. (És klasszikusokat valamint verseket sem olvasott.)

Hogy jön ide Hamupopóka? A fehér lovon vonuló herceg története mindenkinek ismerősen hangzik, de tudjátok-e, hogy van hercegnős változat is? Ugyan, arról nem nagyon esik szó, mert a férfiak nem locsognak és fecsegnek. Akkor az egyenjogúság (és nem az egyenlőség) jegyében nézzük meg a férfiak változatát. :-)

Tovább
16 komment

Elvittem a barátnőmet - így swingereztek Ti

2014/09/23. - írta: A.Halassy

Eddig egyedül jártam klubba, de szerencsére sosem maradtam egyedül, társaság és partner nélkül. Hosszas hezitálás után barátnőmnek is meséltem az élményeimről, ill. elolvastattam vele az eddigi klub látogatásaimról szóló beszámolókat. Nem ítélt el, sőt felkeltettem az érdeklődését és kérte legközelebb vigyem el magammal. Szívesen, de engem soha nem érdekeltek szexuálisan a nők. Amikor a klubban lányok esnek egymásnak, nekem valahogy az sem jön be. Menthetetlenül a férfiak „jönnek be”. Eddig egy próbálkozásom lett volna, olyan felállásba, hogy egy fiú, két lány. Nekem annyi kikötésem volt, hogy a lánnyal semmi dolgom ne legyen! Szerencsére a másik lány is így gondolkodott, de a fiú megijedt és lemondta az egészet. Bár tőle tudom, hogy azóta is foglalkoztatja a dolog, de nem mer belevágni. Kíváncsi lennék, hány férfi lépne vissza, amikor már adott a hármashoz a két lány? Na, mindegy! Szóval a barátnőmet a már bejáratot budaörsi klubba vittem el.

Tovább
24 komment

Tabuk tabuja - szemezgetés levelesládámból

2014/09/20. - írta: A.Halassy

Nyár közepén érkezett a levél, melyben egy férfi rágódik, hogy milyen lehet férfival, amire azt válaszoltam, hogy amíg nem próbálja ki, nem fogja megtudni. Nem teketóriázott, bejelentkezett egy travihoz és két nap múlva kaptam az üzenetet: "megvolt, majd mesélek". A részleteket ide kattintva ismerheted meg. Izgatottan, később aggódva lestem levelét, amit a napokban kézhez vehettem - képletesen. Íme:

"Szia! Kicsit késve, de most ülepedett le és fogalmazódott meg bennem, hogy mi is történt. Szóval ahogy írtam, időpontra mentem egy travihoz, hogy kipróbáljam milyen férfival.

Tovább
15 komment

Akkor most zavar a cigifüst vagy nem? - így swingereztek Ti

2014/09/15. - írta: A.Halassy

Helló!

Nemrég eljutottunk a feleségemmel egy swingerklubba. Mindkettőnknek volt többes élménye korábban, de ezek még megismerkedésünk előtt történtek, külön élmények. Ebből is sejthető, hogy szexuálisan nyitottak vagyunk, a
swingerklub-látogatás is hamar szóba került a kapcsolatunk során, azonban csak évek múltával állt össze minden feltétel a látogatáshoz. Szigorú szabályokat nem szabtunk egymásnak, mindent lehet, ami jól esik, csak csináljuk együtt és tisztán kommunikáljunk. Olyan jellegű elvárásunk sem volt, hogy mi lesz az, amit mindenképpen meg szeretnénk tenni.

Tovább
6 komment

Ütemből kiesve

2014/08/22. - írta: A.Halassy

Tavasszal nem borultam virágomba, ahogy a természet, nem lobogott bennem a tűz, kalandot nem kerestem, belekényelmesedtem a hétköznapok kiszámíthatóságába. Ebbe az állóvízbe pottyant bele egy semmilyen szokatlan tartalommal nem bíró levél, aminek írója a véleményemet kérte swingerrel kapcsolatban. Szó szót követett és egy idő után azt vettük észre, hogy a beszélgetésünk egyre közvetlenebb lett, amit telefonszámcsere után megtöltöttük személyességgel és rohamosan közeledtünk a találkozás igényéhez.

Tovább
6 komment

Ijedős lennék?

2014/08/20. - írta: A.Halassy

Péntek, klub. Péntek, fiús nap. Illetve hívhatnánk "nagy étvágyú csajok" napnak. Vajon jogosan nézek körbe kissé rémülten, hogy alig látok férfiakat? Igen, ez azt jelenti, hogy nőt viszont annál többet. Ebből mi lesz vajon?

Legutóbb rettentő sok pasi volt, abból mégis nekem, nőnek jobb történet kerekedhet, hiszen még a páros napokon is valamivel több a férfi. Végül is mindegy, hogy melyik nemből van több, mindenképpen időt kell beletenni az estébe, szórakozóhelyen ez könnyen megy.

Tovább
5 komment

Bár nem régóta, de...

2014/08/12. - írta: A.Halassy

Ne haragudj a zavarásért. Csak el szeretném mondani, hogy - bár nem régóta de - olvasom a blogodat, vagyis gyakorlatilag már kiolvastam, és imádom. Persze nem így indult, mint utolsó az írásodban szereplő hölgynél. Viszont rengeteget változtam hatására.

Először én is titokban olvastalak... Pironkodás és percenkénti kiakadások közepette, aztán a párom szülinapjára megvettem a könyvedet.

Szóval köszönöm. Az indexponthunak is hálás vagyok.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ps.: Amúgy, még az jutott eszembe, saját példámból kiindulva, hogy tarthatnál országosan előadásokat mondjuk kifejezetten hapsiknak, akiknek a szex csak szex. Hátha megcsappanna azoknak a nőknek az aránya, akiknek halványlilájuk sincs az orgazmusról. Jó világ volna.  

bőr belső.jpg

a kép illusztráció? ;-)

 

Facen jelöljetek, nem igaz, hogy nincsen ezer ember, aki az ismerősöm lenne... :-)

Címkék: swinger nőci
15 komment

No, egy nő - szemezgetés levelesládámból

2014/08/07. - írta: A.Halassy

Mi, nők egy dolog miatt vagyunk egyben érdekesek és kiállhatatlanok, mégpedig amiatt, hogy bár racionálisan tudjuk, hogy mit kellene csinálni vagy hogyan kellene dönteni vagy merre kellene továbbmenni, mégis, ha van egy érzés, ami szerint másképp kell tenni, akkor az érzésre fogunk hallgatni. Ez éppoly kiszámíthatatlan számunkra, mint számotokra, férfiak számára. Emiatt vagyunk szerethetők és elviselhetetlenek is. :-) Ezért inkább csak szeressetek minket. :-)

Az alábbi beszélgetés nagyon bensőséges. Nő-nő között, szerintem ritka, ezúton is köszönöm a bizalmat. Remélem tanulságos lesz mindannyiunknak.

Tovább
6 komment
süti beállítások módosítása