Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Katarzis megvolt?

2014/10/26. - írta: A.Halassy

Meg.

Hogy hosszabban is kifejtsem? Kezdem a legelején. Írtam arról, hogy mit tehetnek a férfiak a jobb szexuális életért, a posztban többször is kiemeltem, hogy valahogy a nők fantáziáját meg kell mozgatni. Tévedsz, ha azt hiszed az én esetemben másképp van. Nem. "Mi a szexuális vágyad, fantáziád?" kérdésre, lehet, hogy nem hiszed, szívesen engedném, hogy bepillants a fejembe, de ennyi erővel egy sötét gödörbe is nézhetnél, ahol időnként villanásnyi érzéki képeket látnál, más válasz nincsen. A történés közepette feltalálom magam, de előtte semmi, utána még egy ideig valami.

Valamiben mégis hasznos volt a klubozás előtti elmarad pénteki randimmal töltött másfél napos ismerkedés: az izgalmas fantáziák felvillanyoztak s felelevenítették lábfétises élményeimet.

Az előzmények ismeretében egy rendes, érzelgős filmben az következne, hogy a hősnő sír hazáig, sajnálja magát, hogy nem "másmilyen" vagy hogy hozzá kellene járulnia egy ismeretlen mulatozásához. De mit tesz a bloggerina, akinek új, vörös tűsarkú lapul a táskájában, hozzá passzoló kis nyakdísszel valamint új combfix-szel? Természetesen előveszi az egyik okos mondását és alkalmazza miszerint, nem a körülmények határoznak meg minket, hanem saját viszonyulásunk a körülményekhez.

Miután felvettem az esti szettemet, az öltöző bejáratánál lévő tükörben nézegetem magamat kihasználva, hogy nincsen nagy forgalom és meglepődve veszem észre, hogy az öltözőben megismert csaj kukucskál be a függönyön keresztül és várakozón néz rám.  "Jössz?" "Persze." fogadom el ajánlatát. "Bemutatlak a barátnőmnek." Amit meg is tesz, miután italt kérünk a bárnál, aztán barátnő ide vagy oda, kettesben ülünk le a társalgóban és beszélgetésbe kezdünk. "Üljünk át a másik részbe, a csajok most érkeztek oda." Követem engedelmesen. Amikor elfogy az italunk újért megyünk. Hát... tudom, hogy a csajok így csinálják, kettesben vécére, meg minden... hagyom magam. Érdekes. Közben nézem a pasikat, hogy jön-e valaki izgalmas ismerős vagy ismeretlen. "Csak a pasik érdekelnek?" "Igen." "Lányok?" "Fogalmam sincsen, hogy hogyan kell egy nőt felszedni, vagy közeledni hozzájuk..." hozzánk vagy hogy kell ezt megfogalmazni. "Nem is voltál még lánnyal?" "Voltam..." Beszélgetünk erről a témáról. Ránézek más szemmel, bár eddig is láttam, hogy szép nő, nagyon bársonyos a bőre, ahogy összeértünk ültünkben... De. De én faszért jöttem. Egyik kedves ismerősöm tart felém, hogy köszönjön. Fel is állok és elé megyek, úgy köszöntöm. T-vel voltak már kalandjaink, hol sikeresek, hol nem. Például az első DL-es estémről emlékszem rá, pedig az még a vadmacskás korszakomban volt, amikor nem tartottam számon, hogy kik... húú, de rég... Ő megmaradt valahogy az emlékezetemben, meg azért volt egy-két jó beszélgetésünk is, nem beszélve a barátnőjéről, akit szintén <3. Volt, hogy nem fért hozzám, volt, hogy szóltam neki, hogy megpróbálhatnánk, a korábbit pótolni, ahogy a mostani estén ismét egy ilyen eset van kialakulóban "Van kedved velem lenni?" kérdem megint. "Aha, persze!" válaszolja.

Zárhatók foglaltak, így kora este, a sötét szobába megyünk - ami nem sötét, csak a többihez képest van sejtelemesebb világítás. Csókolózunk állva, fekve, valamikor a textil is lekerül rólunk. Állva is átkarolom a lábammal és fekve is, akkor egy kicsit végighúzom a cipőm sarkát a lábán. "Ez izgi?" "Nekem nem." :-) <3 Ezen jót nevetünk és a továbbiakban nem erőltetem ezt a vonalat. Kielégít a szájával, amikor én szopom jut eszembe, illetve ötlik szemembe hogy milyen méretes is, amivel aztán nem megyünk sokra. "Szerelmes a farkad?" mikor kimondom eszembe jut, hogy ezt a kérdést tettem már fel neki. "Nem tudom, lehet, hogy hamar jöttünk fel az előző után." "Nem baj." mondom, van itt még pasi, ezt nem kell mondanom, szerintem ő is látta, legközelebb az lesz, hogy nem fér hozzám, az eddigi leosztás szerint. Közösen tusolunk.

Öltözés közben elkeveredünk egymás mellől, egyedül nézem meg, hogy milyen ételt kínálnak. Hát. :-) Tényleg nem enni járok, de van, hogy jólesik néhány falat. Kíváncsian nézem, hogy vajon babos vagy káposztás esetleg karfiolos lesz-e a kínálat. A változatosság kedvéért ma nem sikerül felismernem nemhogy a felsorolt hozzávalókat, de az ételt sem. Egy pasi szintén most tér be a tálalóba. "Szerinted ez mi?" Kérdezem miközben jól végigmérem magamnak. Baltával van faragva. Egyszerűen ez jut eszembe róla. Az a gyúrt, aki fú, tényleg hatalmas. A termete is, meg az egész tag óriás. Talán esetlen is. Mindenesetre kacérkodom vele egy kicsit, hogy mit szól hozzá. Nos, nincsen hozzászokva, az biztos. Az első meglepődés után végül tetszik neki. Etettetem magam vele. Ehhez sincsen hozzászokva. És valahogy a tenyéren hordozáshoz sem, amit én szeretek férfiaktól, de szórakoztat, ahogy igyekszik felvenni a tempót. Alapvetően aranyos csávó. Amikor falatozás után kérünk egy italt és a bárban én a szívószálammal játszva iszom a koktélomat, nagyjából kész van. :-) Máris megvan a farok, aki megdug. (Nem vagyok ilyen sáska, de ebben ennyi van.) "Menjünk fel." Veszi ki a poharat a kezemből. "Még van benne." (ál)nyafogok. "Nem baj! Tedd le!" Na, ez az én férfim!

Tényleg megdug és nagyon örülünk meg minden.

Utána valamennyit még vagyunk együtt, de elkeveredünk egymás mellől, talán valaki odajön hozzám beszélgetni vagy mindegy mi miatt. Egyébként az este - bár eddig nekem nagyon jó volt, de fent voltam szinte végig - valahogy szolid. Valszeg az én koromból (vagy a korhoz való hozzáállásomból) adódik, de valahogy idősnek látom a társaságot, vagy a fiatalok hancúroznak, vagy nem jó felé nézek. Nem szexi. Felmegyek körülnézni. Nem izgat nézni sem. A háromszög üres, bekuckózok, egész felhúzódom, ha valakinek kellene a hely, elférjenek.

És jönnek is.

Illetve egy valaki. Mellém hever. "Csatlakozhatok?" "Gondoltam szunyálok egyet." "Én is! Betakarsz?" "Aha." Cuki, babafiú. Eszembe sem jut, hogy nem aludni akar. (Én annyira naiv vagyok... Most, hogy leírom, nem is hiszem el... Tehát, egy swinger klubban vagyok.) Nagyon szépeket mond és máris nem vagyok álmos. :-P Meg beszélgetünk nem csak rólam is. Azért az dob az estémen, hogy magánál három-négy évvel gondol idősebbnek, mikor ő húszas éveiben van. Egyébként kevés tapasztalatom van huszonévesekkel. Egész életemből. Mindig tartózkodó voltam velük. Persze nem a kor számít, hanem a megélt élet. Nagyon cuki és amellett nagyon pasis. Határozottan ügyes. És.

És amikor a szájára rendel... és közben fogja a tűsarkát a cipőmnek, akkor még izgalmasabbnak gondolom, mert akit hidegen hagy, annak mamuszban is lehetne a nő, de akit ez izgat, az tényleg kész van tőle és az viszont is izgató.

Szex után "Aludj nálam." Az egyéjszakás utáni együttalvást túlmisztifikálja a filmművészet. Ettől függetlenül a társadalomban is jelen van a képzet, hogy a szex egy kapcsolat kezdete. Legutóbb, mikor az est legszebbje kérte, hogy aludjak vele, agyaltam a lehetőségen, de más dolgom volt másnap, most meg egyszerűen teljesen lazán vagyok. Végiggondolom az eddigi ilyen estéimet és rájövök, hogy egy titka van az egyéjszakás együttalvásnak: valaki lépjen le előbb, mint a másik felébred. Vagy pedig, ébredés után kell összeszedni a cumót és lépni. Jó, ezt eddig is meg tudtam csinálni, most is meg tudom.

Ok. Nálad alszom. Lehet, hogy nem hitte, hogy elfogadom az ajánlatát. "De ittál." "Már régen volt." (Tudom, hogy nem szabad. A seggemre vertem, jó? :-))

És jön a következő vízió. Szívem, drágám, édesem, stb... a klubra bejárató másfél napos felszopó udvarlóm pont ezt kérte, hogy becézzem, mert az annyira intim. És átélni tényleg intim. Imádtam érte, hogy becéz, miközben mutatja az utat és halálosan türelmes velem, ahogy vezetek. :-) (Aki már ült mellettem... :-D Most piroson nem mentem át, asszem.) Egyébként is talán azt értékelem legjobban egy férfiban, ha türelmes. Szóval, felérünk hozzá, leveszi az ingét, és édes, és gyertyákat gyújt és édes és szexi, ahogy háttal áll és az imbolygó gyertyafény megvilágítja a testét és széles a háta, és mellém ülve simogatja a karomat, miközben beszélgetünk és édes, és ahogy fekszem az ölében hallom, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Ez édes! "Letusoljunk?" (Anélkül jöttünk el a klubból.) "Aha." "Én szeretem magamon a szexet, csak mi vagyunk magunkon." "Akkor ne. Viszont vedd fel a ruhádat, ami rajtad volt." (Hát nem édes?) Odahozza, vetkőzöm és az egyik combfixet felhúzom, mire ő már meztelen, a másikat már úgy húzom fel (hanyatt fekszem), hogy elém térdel az ágyra és le nem tudja venni róla a szemét. A mellkasának támasztom a lábamat miközben szexin húzom fel (ez nem a legjobb egyébként a harisnyának, de egyáltalán nem érdekel, ezért a tekintetért darabokra is tépném). Továbbra is csak térdel "A cipőt is." kéri és adja. De arra már nem marad idő, mert a harisnyás lábammal simogatom. Baromi izgató. Olyan könnyen siklik a harisnya a bőrön és hogy köztünk van én is megkapom a plusz érzéki érintést. Egy kis csipkebugyi van rajtam és egy testhez álló selyem (mittomén, a trikó szó nem szexi, ahogy a kombiné sem, ez pedig az, akkor legyen:) felső. Ahogy simogatom a lábammal a testét, a farkát, az arcát, látom, hogy legszívesebben rám vetné magát, de inkább élvezi a helyzetet. Mondom cuki. Ahogy a farkán húzom végig hol a talpamat, hol a lábfejemet folyik belőle az előnedv, készségesen szétkenem. Aztán a szeme megakad a puncimon és kezd odahajolni, de nem engedem, a lábammal visszatartom, majd még egy kis simogatás után az ölembe húzom és bugyin keresztül kezd el nyalni. Ez. Áhh! Ezt imádom! Idővel félrehúzza. Ezt is imádom! Jól érzi magát, aztán mondom neki, hogy szeretnék elélvezni a szájától és akkor figyel rá, nagyon jó!

Hagyja, hogy addig pihegjek, amíg jólesik, mellém fekszik és türelmesen vár rám. Tényleg cuki. Mikor összeszedem magam, simogatni kezdem a mellkasát. Vörös cipőhöz, vörös körömlakk, pedig nem vagyok körömlakkos, de ez látványnak is szexi, ahogy a vörös körmeimet látom játszani a mellén, a mellkasán, hasán, farkán. "Szeretem magamnak csinálni." mondja, abbahagyom a kényeztetését és még veri magának én a golyóit simogatom és oldalról nyalom a farkát, amikor élvez meg odahajolok. Az övé kifejezetten finom.

Elalszunk. Telefonra ébredünk. Letusolok. Felöltözök. "Cserélünk telefonszámot? Bármi van, hívj!" "Ok." A lépcsőn megyek le, ő nem öltözött fel, csak integet. Jól megnézem magamnak.

Utoljára. 

(Facebook itt, házi feladat... na, vajon mi! Harisnya, tűsarkú és a többi. Videót találtok hozzá a neten.)

ff.JPG

Hallgasd a szöveget úgy, hogy egy szexblogon vagy! ;-)

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr255902223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitta84 2014.10.27. 06:27:58

Hát ez az éjszakád fenomenálisra sikeredett!!!!! :-) :-)

mindsweeper 2014.10.27. 10:23:48

Kedves Andi!

Sosem kívántalak még ennyire... :)

Pitta84 2014.10.27. 18:52:38

Jajjj hát ezt a zenét sem hallgattam még Andi féle blogos gondolatmenettel! :-) Az agyam eldobom!! :-) :-)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.27. 21:04:45

@Pitta84: ;-) (A poszt elején hivatkozom arra az írásomra, amiben a férfiak mit tegyenek - persze a nőknek kellene szólnia, de ez egy ilyen világ. Én úgy hallgattam, hogy a két "kandúr" valójában cicalány... :-D Ugye jó? :-P)

Pitta84 2014.10.27. 21:33:53

@A.Halassy: Azon írásod is átolvastam és 100%-ban egyetértek, bár én a 15-ös pontnál inkább vagyok "legjobb kispárna" sem mint éjszakai maci! :-) Egy kis igazítás és máris lehet "kuckózni" :-)
Hát másként sem jöhet le a nóta, csakis cicalányként a kandúrok! :-D Egy kis szemléletváltás ennek a mai napig is hallgatható zenének, de ezek után.... Ha meghallom valahol, biz' isten, hogy Te és a blogod jut az eszembe! :-) Még most is somolygok, pedig már mikor hallgattam... :-)

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2014.10.28. 05:08:34

Csodás vagy Andy! Tudtam, most megerősítetted az érzést. Örömmel olvastalak! Szinte láttam ahogyan huncut játékot játszol.

D1255 2014.11.08. 21:45:36

A nyakdisz emlitese megmozgatta a fantaziam. Atutaztam fel Europat es minden atszallasnal jartam a boltokat. Mig vegul hazaerve egy kezmuves boltban talaltam megfelelo fekete szaten szalagot es apro diszt is ra. Kosz a tippet;)

D1255 2014.11.10. 06:17:02

@A.Halassy: Aprosag, megis ket iranyban is mukodik. Nem csak a ferfivagyakat korbacsolja feljebb, de a noben rejtozo kurtizant is elocsalogatja;)

(---Flúgos Buszos---) 2014.11.10. 16:55:33

Ezt nem gondoltam volna, hogy egy nőt is ennyire felizgat ez a szituáció, mint egy lábfetis férfit.

Férfitípust ismerek nagyon jól egy kolléga személyében, aki a buszon egyszerűen azért az 1-2 csontvékony nőért lábért.
De nőtől még sosem hallottam, hogy ez a szituáció, amit leírtál, izgatná őket is.
süti beállítások módosítása