Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Tépj szét!

2014/10/13. - írta: A.Halassy

Nagyon szeretek ismerkedni. Persze ez nekem halálosan könnyen megy, gondolhatod, sokak számára tűnhetek érdekesnek a blogom miatt. Biztosan jobb helyzetben vagyok, mint nélküle, hiszen nagy tisztelettel - egyben unva is kicsit - csoportokra bontom fejben az engem megkeresőket. Egyedül a köszönők bosszantanak, esetükben érzem úgy, hogy micsoda időpazarlás a létezésük, ők ugyanis kizárólag köszönnek. "Szia." Van, hogy jókedvemben talál meg egyik másik és tesztelem, hogy vajon még mindig ugyanaz-e a forgatókönyv és persze igen. Köszönés után hogyvagyozással folytatja. Itt jön a sablonválasz "ez a blogger facebook oldala, ha tudok segíteni, akkor írd meg, majd válaszolok, csetelni nincsen időm". Elnézést kérnek... merthogy nem tudnak ennél továbblépni. Aztán vannak, akik különböző módon megkérnek, hogy menjek el velük klubba. Nem, nem meghívnak, hanem én legyek a kísérőjük. "Nem szolgáltató vagyok." "Persze, nem is úgy gondoltam." "Akkor miért nem úgy közeledsz felém, mint egy nőhöz szokás." Ezekben az esetekben is előre tudom, a forgatókönyvet, mivel meggyőződése a megkeresőnek, hogy a három kívánságban van és ő kapta el a pöttyös labdát, joggal várja kívánságának azonnali teljesítését. De nem ez történik. Ki a hibás? Persze, hogy én, aki fennhordja az orrát vagy túl magas lovon ül. Mikor melyik.

Vannak jófej emberek is, akik megkeresnek, de tudom, hogy semmi rezgés nincs vagy nem lenne köztünk. Hogy honnan? Női megérzés. Ami persze lehet hibás, de nőként kénytelen vagyok rá hagyatkozni. :-) Ők kapják az élőben szeretek ismerkedni választ, ami igaz.

Attól még hiszek a netes ismerkedésben!

Egyszer volt olyan érdekes pasi is, akit amikor bejelölt azonnal felkeltette az érdeklődésemet a kis aprócska bélyegképe facen, amiből alapvetően nem látszik nagyon semmi. Az ő esetében éreztem, hogy meg fog keresni, csak még nem tudja, hogy hogyan tegye. Aztán el is felejtettem...

Egészen addig, amíg egyszer rám nem írt éjjel "Hogy tetszett az előadás?" Óh! Eltévesztette a címzést... Azért belekapaszkodom ebbe a szalmaszálba, valahogy beszédbe tudunk elegyedni. "Összekevertél valakivel? Milyen előadásról van szó?" Kiderült, hogy éppen hazaért a színházból és előtte néhány sorral ült egy nő, akiben engem vélt látni a sötét, hosszú haja miatt. (Járok a fejében. :-P) Szó-szót követett és néhány mondat után megbeszéltük, hogy találkozunk.

Aranyos randink volt, embertől emberig, mély, őszinte, szívkitárós beszélgetés elsőre. Olyan baráti, amiatt is, mert ő közben nézegette a csajokat. "Ugye nem zavar?" "Nem." Ha nem nőként vagyok jelen, akkor nem zavar. Beszélgetésünk végén mégis megkérdezte, hogy felmegyek-e hozzá. "Ne hozz zavarba! Nem!" Legalább egyszer néztél volna rám úgy, mintha tetszenék vagy ilyesmi... Természetesen nem baj, ha nem tetszem, nekem sem tetszik mindenki... Meleg öleléssel váltunk el, szeretettel gondoltam rá utána.

Hetekkel, inkább hónapokkal később klubban szórakozom, pontosabban csupán vagyok, ugyanis erre az estére lelki szemetesláda szerepét osztja rám az élet. Hol ez ecseteli nem buliba való témáját, mikor továbbállok, hogy esélyt adjak az estémnek hol az talál meg, még legbulisabb barinőim is szerelmekről és férjekről beszélnek. Ismerős pasik után nézek, sehol senki, aztán olyanokért pásztáz tekintetem, akiket szívesen felszednék, de a hangulatom eddigre már egyáltalán nem swingerre van programozva. Leülök a bárban, hátha valaki egy ilyen savanyú uborkára vágyik, mint én vagyok éppen, vagy megszán és felvidít. Ekkor fedezem fel csodálkozva feljösszhozzámot (legyen P). Komoly férfi, de amikor vidáman rámosolygok visszaküld egy mosolyt. Utánamegyek az előtérbe, ahol van egy kis levegő is, aztán visszaülünk a bárhoz. Mellénk libben barinőm és amikor P nem figyel megkérdezi, hogy "Ő ki?" Ezen a helyen ez minden esetben azt jelenti, hogy milyen az ágyban. "Nem voltunk együtt." "Rajongód?" "Uhh, nem." Nem! Mármint biztosan szereti a blogot, aminek örülök, de személyemre vonatkozó rajongásra nem vágyom, ráadásul én inkább vagyok az ő rajongója (a szó klasszikus értelmében)... Gyors keveredés után eltűnnek kettesben, az idő nekem további nézelődéssel telik, mikor barinőm ismét mellettem terem. "Gyengéd." közli és ennyiben maradunk. (A swinger szürreális beszélgetéseit is imádom! <3)

P megint körülöttem van, örülök neki, de már nem fog felhívni, hiszen egyszer megtette és akkor visszautasítottam. Nyár közepe van, iszonyú meleg. "Letusolnék, van kedved elkísérni." Van neki. :-) Keressük a megfelelő vízhőfokot és a fogást egymáson, ízleljük egymást a víz alatt. "A zárhatóba menjünk, jó?" Jó neki.

Száradás közben csókolózunk. És csókolózunk. És csókolózunk. Szép lassan a külvilág teljesen megszűnik, nem csak a zárható szoba zavartalansága miatt. A bőrömmel játszik és ettől mintha egy kényelmes kapszulában lennénk csak mi ketten. Ja, hogy hogyan játszik a bőrömmel? A kinyitott tenyerével indítja a mozdulatot, majd az ujjbegyeivel simogat, hogy egymáshoz közelíti őket, pont, mintha meg akarna markolni, de csak siklanak az ujjai a bőrömön, mielőtt összeérnének egy cseppet csippent, jelzésképpen, hogy elölről kezdi és hol a hátamon, hol a derekamon, hol a popsimon, karomon... A csókolózás is szinte meditatív, de ezek az érintések... "Húú, de érzéki vagy!" Nem akarom ezt a varázslatot elillanni. Puszikkal indulok lefelé rajta, az érzéki érintések a fejemen, vállamon maradnak, amíg szopom. Hosszan. Engedi, hogy élvezkedjek rajta, felnézek az arcára, aztán pozíciót váltok és beleülök a farkába, de az irányítást hamar átveszi, megfordít, visszakapom a puszikat a testemen és nekiáll megdugni, ahogy felhúzom a térdeimet és valahogy úgy kerülnek a testem mellé, hogy baromi jó helyen ér el a farkával, élvezek észvesztve. Néhány után "Ez nagyon jó!" Semmi reakció, csak élveztet, ránézek "Ez nagyon jó!" nyögöm. Semmi. "Neked is?" A tekintete adja a választ. Azt is, hogy hagyjam, mert ha csak megszólal vége a a nagyonjómnak. Az egyik orgazmusom után követ.

Némi romatnikázás után összeszedjük magunkat. "Megyek haza." "Oks, kikísérlek." Az ajtóban vallomást tesz - a nyílt őszinteség a kapcsolatunkba belefér: "Nőgyűlölő vagyok." Nézek rá értetlenül, nekem nem tűnt fel. "Ő soha nem mondta még, hogy 'Húú, de érzéki vagy.' pedig ilyen minőséget hozok mindig, de azt mondja, hogy neki szüksége van arra időnként, hogy szétdugják."

Útjára engedem. Nem, nem vagy nőgyűlölő és Ő értékeli a gyengédségedet, de időnként a nőt derékra kell vágni, úgy tűnik ez önzőzés a férfi részéről, de nagyon nem...

Az érzéki érintés a házi feladat a hétre, a derékra vágáson remélem már túl vagytok.

Ez a facebookom, ne köszönj, csak ha van mondanivalód!

 

póz.jpg

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr516769003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C. Gallus 2014.10.14. 11:09:41

A végét nem értettem pontosan. Akkor most a barátnőjére panaszkodott, hogy nem ad visszajelzést, és nem elég gyengéd? Ha meg a pasi a finom lágyságod keresi, miért klubban teszi ezt?

Langzam Spaciren · http://egyxegy.blog.hu/ 2014.10.14. 14:25:29

E csodás nő, ki néha kalandos kétkedések vesztőjében busong, sztán szorgos kezek, nyelvek, s farkak erdejében nyiszong, próbálja határát a határtalan kéjnek, mely bensőjét, s bensőnket emészti, falja, zabálja oda,s viszont. Jó néhány sora már e próba cseresznyének, hogy megfejtse Nőnk e kettős tényt, a lényt, a csodás fényt, mely vezet, izgat és talál, hol lehet Ő, s hol lelhet biztot a Nő, ki remél, eped, s kefél? Ó bár jőne mindig a harcos, a hős, a kemény lőcsű pásztor, ki vágja gerincre Andit párszor, hogy írjon még így remekbe szerkesztve jó sok zaftos sztorit, hogy a közönség remegve rázza esténkét utána a pöcsit. Nincs e földön igazság szerintem, főleg ha gondolok arra a temérdek pénzre, mit emberek költenek minden másra, mintsem egymásra, pláne jóféle kurvákra, ordenáré csatakos orgiákra. Egyedül immár csak a sorsban bízhatunk hát, hogy néhányszor megtaláljuk a gyöngyöt, s mirhát , de sajna nem a sárban, vagy útszélen már, inkább csak rajzolva egy szebb segg hátulján, s ha el nem írta rajta a mester a kínai levest, e látványra aztán az ember se lesz oly rest, hogy megzavarja ott bent a dákót, keresve, s találva három nagy Ó-t. Mer ha így mondja a nő, hogy óóó,óóó,óóó, akkor Andi meséiből gyanítjuk már, hogy jót, s jól csinálva esetleg kaphatunk egy jó szopást is, lehetőleg garanciába.

Hornista 2014.10.14. 16:48:26

Andi egy csodálatos, vonzó, okos teremtés. Önmaga is kihangsúlyozza, hogy elsősorban nő, akinek vágyai, elvárásai vannak. Persze, szereti "a kemény lőcsű pásztort", miközben igényli a szerelmes cirógatást és simogatást is. Egy igazi, minden tiszteletet megérdemlő nő.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.14. 17:46:59

@C. Gallus: ?
Én nem értem. Mi a baj a finom lágysággal a klubban? Ott nem emberek jelennek meg, ráadásul szexuális együttlét reményében? A gyengédségnek tökéletesen van helye egy swingerklubban is. Hogy aznap este éppen miért ott kötött ki? Mindent nem árulhatok el róla! ;-)

Kérdésedre válaszolva: igen, a barátnőjéről beszélt, aki időnként nem gyengédségre vágyik, hanem egy kis vadságra.

C. Gallus 2014.10.14. 18:32:30

@A.Halassy:

Andi, a karaktert nem értettem.

Adott egy férfi, aki vadászik, legalább is szexuális kalandokat gyűjt (lásd kávézó), úgy tűnik az írásodból párja nélkül jár szvingerbe is. Ha így van benne is kell lennie egy fajta vadságnak. És arról panaszkodik, hogy a csaja is vadságra vágyik.

Vagy félre értettem és azért is voltak ott, hogy a lányt "rendesen, vadul" is megcsinálják?

A szvinger, amennyit én látok belőle elsősorban a nyersebb, vadabb vágyak kiélésének helye. Nyilván nem a lágy érintésekre, fizikai gyengédségre, odafigyelésre gondolok - ezek természetesen ott is megtalálhatóak, megélhetőek - de valódi szerelmeskedős dolgokhoz érzelmi mélység kell, úgy tapasztalom.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.14. 21:03:14

@C. Gallus: Értem! P egy érzéki férfi, neki a szex gyengédségről szól. Swben is. Tudod, a legmacsóbb macsó, akivel valaha találkoztam is egy simogatós, elmerülős, gyengéd tag, ő mondta, hogy rájött, hogy a csajok akarják szétkapatni magukat szex közben és ő úgy csinálja, ha úgy szeretnék szeretnénk, akkor éppen én szerettem volna. Persze, elvette, amit akart is, ahogy ő akarta. Sikerült megtalálnia az egyensúlyt. Ez volt a macsósága titka, de erről már írtam többször, innen-onnan megközelítve és nem véletlenül forgatom a témát annyit. :-) Például ebben a posztban is. A lányról nem szerettem volna írni a bejegyzésben, mert nem róla szól a történet. De talán nem lesz túl személyes. Egyszer találkoztam vele, egy-két szót váltottunk. Fúúúú nagyon... nagyon... rendben van! Hogy hogyan és miért járnak klubba vagy miért fordul elő külön is ilyen eset, ha előfordul ilyen egyáltalán, az legyen az ő dolguk.

Víz Ivó 2014.10.16. 14:00:42

@A.Halassy:

".... a barátnőjéről beszélt, aki időnként nem gyengédségre vágyik, hanem egy kis vadságra..."

nagyon érzékletesen írtál itt is, másutt is erről a "kettősségről".... már ha ez az egyátalán :-)

nemigen hiszem, hogy a poszt ffi főszereplője ne volna képes "legmacsóbb macsó"-ként gerincrevágni a csaját... sokkal inkább hiszem, hogy ezt ab ovo nem tőle várja el a csaja..... vagy, szerinted annak a " nagyon-nagyon rendben van" a Te P-d is megadhatna "mindent" ?

tartok tőle, hogy nem :-(

ugyanakkor azt gondom, hogy a nő képes mindent megadni a férfinak (P-nek) , kivéve azt, ami neki (acsajnak) sincs meg: az elégedettséget P-vel.... nem a szexszel. P-vel ! :-(

Víz Ivó 2014.10.16. 14:05:35

@A.Halassy:

kimaradt egy-két szó :-)

helyesen :

".....sokkal inkább hiszem, hogy ezt ab ovo nem tőle várja el a csaja..... vagy, szerinted annak a " nagyon-nagyon rendben van" csajnak a Te P-d is megadhatna "mindent" ?...."

így lenne az, amre gondoltam.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.16. 19:22:17

@Víz Ivó: Kitárgyalhatjuk az ő esetüket, remélem tanulságos. P nagyon férfias férfi és ő gyengéden szereti csinálni. Pont. :-)
A csajáról pedig nem tudunk sokat, nem érdemes sztorikat kitalálni róla, főleg úgy, hogy általában a nők sok mindent megtesznek egy igazán különleges férfiért, főleg, ha első asszonyok... - ebben ő is így tesz vagy tett.

r. ftőrm. kmb. h. 2014.10.16. 21:35:53

Andi, te fullkomolyan beszoptad ezt a színházas üzenet-kamut??? :-) :-) :-) A "téves" üzenet küldése már az sms megjelenésével megjelent, a net terjedésével felfutott, a kilencvenes évek vége óta pedig csak a legfantáziátlanabb, leggagyibb arcok próbálkoznak ezzel a pudvás hülyeséggel, de komolyan. Vicc. Ettől persze még lehet úgy tenni, mintha elhinné valaki, ha fel akarja venni az elé dobott taknyos zsepit, de láthatóan te ezt a bullshitet simán elhitted! Hatalmas!

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.16. 21:39:57

@r. ftőrm. kmb. h.: Szerintem jó posztot olvastál és jól is értetted! :) Ő is kíváncsi volt rám, ahogy én is rá, csak kellett egy sztori, amivel beszélgetésbe elegyedünk. :-)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.16. 21:54:11

@r. ftőrm. kmb. h.: (:-) Azzal kezdtem a posztot, hogy nagyon nehéz beszédbe elegyedni velem - a legfantáziatlanabb magyarázat szerint, mert magasan hordom az orrom. Mondjuk, ha érdekel valaki, akkor viszont könnyű velem nagyjából bármi...)

Víz Ivó 2014.10.21. 12:36:44

@A.Halassy:

Kedves Andi!

ezt írtad nekem válaszul a "kitalációmra" :

"... a nők sok mindent megtesznek egy igazán különleges férfiért, főleg, ha első asszonyok..."

bevallom, napok óta ezen morfondírozok :-)
de semmire sem jutottam eddig :-(

ha lesz egy kicsi időd, ezt ki tudnád fejteni nekem?

se a "sokminden"-t, se az "első asszony"-t nem igazán értem.... a "férfiért" kitételt meg végképp nem :-)

talán a "férfival"-t érteni véltem volna... de a "férfiért" kifejezéssel bevallom meggyűlt a bajom....

ha túl diszrét a dolog, vagy szerinted a Te "fejtegetésed" nem az adott nőről szól (mivel Te sem ismered kellő méllységig Őt), hanem "csak" rólad, vagy a Nőkről általában, akkor persze jó lesz mail-ben is :-)

előre is hálás vagyok érte! :-)))

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.21. 23:17:33

@Víz Ivó: Szabó Magda: Régimódi történet

Elég klasszikus az eset, amit ha neked nincsen a világodban, akkor majd később megérkezik, ha nem, akkor lehet, hogy most mással kell foglalkoznod. Ez egy szexblog, a bejegyzés most éppen nem a férfi női kapcsolatról szól. Egyébként sem életszerű, hogy egy nő a szeretett férfi mellől más férfi karjaiban keressen bármit... Ha szerinted ez így működik, akkor nézz körül a világban egy kicsit jobban.

Víz Ivó 2014.10.24. 09:53:11

@A.Halassy:

"...Egyébként sem életszerű, hogy egy nő a szeretett férfi mellől más férfi karjaiban keressen bármit..."

Ezért (is) imádok veled levelezni, Kedves Andi! :-)
süti beállítások módosítása