Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Hamupopóka

2014/10/05. - írta: A.Halassy

Beszélünk. Mi nők aztán állandóan. Mikor mit. Időnként bárgyúságot is.

Mint legutóbb Emma W. felnőttszínésszé vált gyermekszínész (Hermione). A nemek egyenjogúságáért szólalt fel és arról győzködte a hallgatóságát, hogy a nemek egyformák. Az egyenjogúság és az egyenlőség nem ugyanaz, ahogy a férfiak és a nők sem egyformák. Nem csak a nemi jellegeket figyelembe véve. "A férfiaknak és a nőknek is szabadon ki kellene tudni mutatni az érzelmeiket. A férfiaknak és a nőknek is szabadon ki kellene tudni mutatni erejüket… Ideje, hogy egy skálán képzeljük el a nemeket, nem pedig két, ellentétes tulajdonságokat tartalmazó kategóriaként." mondja a kishölgy. Az jutott eszembe, amikor ezt olvastam, hogy sajnálom, hogy a nagy erejében nem volt alkalma igazán közel engedni magához férfit, aki megmutatja az érzelmeit. Nem, nem csak a szerelmét vagy a vágyát, hanem a félelmeit, a bátorságát. És azt is sajnálom, ha nem látja meg az erőt a nőben, aki gyerekeket hoz a világra, családot tart össze és dolgozik mellette. (És klasszikusokat valamint verseket sem olvasott.)

Hogy jön ide Hamupopóka? A fehér lovon vonuló herceg története mindenkinek ismerősen hangzik, de tudjátok-e, hogy van hercegnős változat is? Ugyan, arról nem nagyon esik szó, mert a férfiak nem locsognak és fecsegnek. Akkor az egyenjogúság (és nem az egyenlőség) jegyében nézzük meg a férfiak változatát. :-)

Hogy is kezdődik a történet? A tisztes családból származó lány elárvul, vagyis leszakad az anyjától (anyóspajtás kilőve) és mostoha kerül a házhoz. Ebből kiderül, hogy a lány nem túlságosan előkelő, de nem is pór származású, tehát valamilyen neveltetést kapott. A többség számára sem a harsány perszóna, sem a kényeskedő pipiske nem vonzó.

A mostoha viszont szolgasorba taszítja az árvát, amit ő tűr és elvisel, ami bizonyítja, hogy engedelmes és nem ijed meg a munkától.

Jóban van az állatokkal és kilátogat anyja sírjához a temetőbe, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy érző szívű személy.

A bonyodalmat az szüli, hogy a királyfi, a FÉRFI maga érkezik a városba és bált ad, ahol elvárja, hogy megjelenjenek az eladósorban lévő lányok, de a fent bemutatott lány nem mehet, hacsak nem kiválogatja a hamuba szórt lencsét. Ezen a vonalon kerül bemutatásra az okossága, hiszen megkéri a madarakat, hogy segítsenek neki. Mindegy, hogy elvégezte a munkát, így sem kap engedélyt a bálozásra, de ő bátor és van mersze ellenszegülni, ami aztán nem marad válasz nélkül, egy tündér segítségére siet, pikk-pakk ruha, frizura, smink, kocsi és még egy üvegcipő is kerül rá és a lány máris alkalmas, hogy a férfi elé járuljon. Bemutathatja a szépségét, báját. Pont, ahogy történik manapság is, a nő szépíti magát és megjelenik olyan helyeket, ahol a férfi észreveheti.

No, észre is veszi és egész este vele táncol. Tehát a férfi kiválasztotta és érdeklődik, így a lánynak lehetősége van arra, hogy bemutassa magát. Persze ez az ismerkedés nem végződhet úgy, hogy "szívesen hazaviszlek" aztán a kapuba elhangzik a nagy kérdés "feljössz egy kávéra?" (ja, az éjszaka közepén :-P), hanem valami mondvacsinált okkal hazaszalad a lány, hiszen ő már megtette az ő részét, szépítkezett, megjelent, táncolt, bemutatkozott, most a férfi köre jön, hogy megkeresse. Mivel mobil vagy facebook a mesében nem opció és valami ismertetőt illene (el)hagyni, az ottmaradt cipő alapján keresi a férfi.

A férfi szeretné a hercegnőjét megtalálni, nem sült galambot akar a szájába repülni, ezért megtesz mindent. Remélhetőleg. Ezért várjuk mi nők a hívást az első találkozás után türelmetlenül, álmokkal és vágyakkal telve, hogy kiválasztottak lettünk, hercegnőkké válhatunk. Esetleg.

És aztán a férfi a saját hercegnőjét, akinek megismerhettük az engedelmességét, szorgalmát, érző szívét, okosságát, merészségét, szépségét és szándékát, hogy hajlandó lenne a férfi hercegnője lenni, szóval ezt a nőt a férfi örökkön-örökké akarja és szándékozik szeretni és csak vele akar boldog lenni. Ez a férfi és az ő hercegnője igaz története.

Miért Hamupopóka? Mert jó, ha a popsija tetszetős a nőnek, akár kicsi, izmos, kerek, nagy. A szex a kiválasztási folyamatnak a lutri része. Arról nem szól egy mese sem. Az ösztön keresi a szép segget, hogy ha más nem megy, csak a tartása, akkor jó legyen nézni közben, vagy kapaszkodni bele...

Szép álmokat! :-)

Mese lenne? Mese felnőtteknek?

Nem.

 

fehér lovon.jpg

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr876762599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Grenoille 2014.10.06. 00:33:18

A mese ezen értelmezése jobban tetszik mint az eredeti :D

D1255 2014.10.06. 06:23:44

Csak termeszetes, hogy elsore haza szalad. Komoly taktikai hiba lenne a reszerol azonnal kozelebb engedni a jovendobelijet. Mi ferfiak is szeretunk kuzdeni;)

Hornista 2014.10.06. 06:54:18

Andi a tehetséged nagyon jól kibontakozik ebben az írásban. Egyre inkább a tisztelőd leszek. A valóságban nagyon sok jobbra érdemes "Hamupipőke" vágyik arra, hogy tehetségét és értékeit szűk, vagy tágabb ismerősei számára bemutathassa, de ebben akadályt jelent, ha nincs olyan helyzetben, hogy ezt megtehesse. Persze vannak jó helyzetben élő értelmiségi családok, ahol kislány korától balettozni járhat, szépen énekelhet, vagy virtuóz tehetségét hangszeren kibontakoztathatja. A többség ebből kimarad. Ha ki akar szakadni sivár környezetéből, igyekszik gyorsan férjhez menni, de ez nem hoz kiemelkedést. Egyedül marad a picikkel és saját kis keresetével. Innen nehezen tud kiemelkedni. Hacsak egy csoda nem jön az életébe, amikor költői, írói tehetségére felfigyelnek és nem az számít, hogy milyen "Hamupopókája" van. Gondolom, ebben egyetértünk.

Hornista 2014.10.06. 07:19:36

Nem feledkeztem meg az írás fő mondanivalójáról sem. A herceg és a hercegnő találkozásáról. Minden nő és férfi arra vágyik, akiben megtalálja az igazi herceget, vagy hercegnőt. Néha már régen a szeme előtt van, kisgyermek korától, de már mindketten foglaltak, mire erre ráébrednek. Nagyon sokan viszont egy életen át vágyakoznak, de nem találnak egymásra.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.06. 08:07:10

@La Grenoille: ;-) Örülök.

@D1255: Köszi a megerősítést, erre akartam finoman utalni. ;-)

@Hornista: Köszi a hozzászólásod. Igen, nevezett E.W. nem a valóságban él, de legalább posztot ihletett...

Netuddki. 2014.10.06. 16:16:17

Mai verzióban.
Cini cseszett kiválogatni a lencsét a hamu közül, inkább elszökött a swingerklubba, ahol ő volt az egyedüli jobb nő a sok kivénhedt, a tulaj által fizetett qrva között. Nem csoda, hogy végigment rajta minden ingyensunára vágyakozó férfivendég. Az idétlen, pattanásos, szüzességét ott elvesztő fidelitasosotól kezdve a csüngőhasú, gumicsimmás "politikusig". Persze nem ebben a sorrendben.
Cini hajnalra úgy bebaszott, hogy még az egyik cipőjét is a klubban hagyta. Mire sikerült hazaérnie a madarak az összes lencsét kizabálták a hamu közül...

2014.10.06. 20:33:29

A büdös úristenit

Cica9 2014.10.06. 20:51:59

Érkeznek az ostoba hozzászólások is... :S vajon az ilyen minek olvassa a posztokat?! Nem értem...

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.06. 21:15:37

@Cica9: :-) Igazi_kovi1970 törzskommentelő. :-) Valóban kritikus a témával kapcsolatban. Mészöly Kálmánt nem láttam még, rákattintottam és mindenhova ezt a három szót kommenteli.

invalid username 2014.10.06. 22:24:19

A magyar népköltészet és népmesék nem nagyon kerülgették a szexet. Ha valaki tudja, hogy a rózsabimbó a punci társasági neve volt, egész másként olvassa Csokonai ehhez címzett versét, de sokkal ismertebb példa az abszurdnak hangzó népdal, amelyben a partra kitett halak petrezselyemgyökeret esznek, ezt ugye nem is kell dekódolnom. Egy nagykamasz is másként hallgatja a Mátyás király meséjé a molnár szép leányáról, aki egy szál halászhálóban járul a király elé, hogy legyen is rajta ruha meg ne is...

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.06. 23:07:00

@A.Halassy: Az, hogy a vörös keszeg is a nemi szerv és a nyíló rózsa is, tehát utalnak rá, még nem beszélnek szexről.
Meg látták az állatokat párosodni, szóval vágták a témát.

A legtöbb lány a nászéjszakáján tudta meg, hogy hogyan mit is jelent pontosan engedelmeskedni a férjének. És a nemi szervek összeillesztése még nem örömteli szex.

A Hamupipőke pedig tényleg nem beszél szexről.

A poszt pedig arról szól, hogy a férfiaknak is vannak hercegnős álmaik, az egyetlen és örök szerelemről.
Köszi, hogy hozzászóltál! Érdekes kérdést feszegettél.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2014.10.07. 20:11:27

"feljössz egy kávéra?" (ja, az éjszaka közepén :-P)
Szeretem a humorod!
Nekem az a vicc jutott eszembe, amikor szaladnak a tyúkok a kakas előtt és beszélgetnek:
- Álljunk meg!
- Az nem jó mert kurvának néz.
- Akkor szaladjunk!
- Az sem jó mert akkor azt hiszi nem akarjuk.
- Akkor essünk el!

notC 2014.10.14. 16:25:52

@A.Halassy: "A legtöbb lány a nászéjszakáján tudta meg,... "
Ezzel nem igazán értek egyet, sőt! Elég sok irodalmi mű szól (főleg ponyva kategóriában) arról, hogy bizony nagyanyáink és az ő nagyanyjuk is igencsak szerette a szexet, bármilyen formában. Meglepett pl., hogy a popsi szex nem épp a modern kor találmánya, hanem amikor még nem volt gumi, meg anti-baby tabletta, szívesen fordultak alternatív megoldásokhoz. Ugyebár fontos volt a szüzesség megőrzése is a jó parti érdekében, de közkézen forgó praktikák sokasága szólt arról, hogyan kell a nászéjszakát véressé tenni a szende "szűznek". Talán egy kicsit kevésbé voltak direktek, kicsit több volt a hümmögés a szex körül, de mint a klasszikus vicc is mondja:

- Te Maris! Nem megyünk a boglyába dugni egyet?
- Ejnye te Jancsi! Értem én a célzást!

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.10.14. 17:43:30

@notC: Akkor pontosabban fogalmazok: tudták, hogy mi történik a nő és a férfi között, ha máshonnan nem, akkor látták az állatokat, viszont hogy konkrétan ráfordul és lefordul az ember és ezt hagyja az asszony, hogy gyorsabban szabaduljon vagy nem, mert volt annyira akaratos, szóval magát a megtapasztalását a szexnek azt úgyis az első tapasztalásakor tudta meg a nő.

Amiről te beszélsz, az parasztromantika, ha lenne, lett volna kultúrája a szexnek a környéken, akkor nem lett volna szükség a szexuális forradalomra.
süti beállítások módosítása