Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Ijedős lennék?

2014/08/20. - írta: A.Halassy

Péntek, klub. Péntek, fiús nap. Illetve hívhatnánk "nagy étvágyú csajok" napnak. Vajon jogosan nézek körbe kissé rémülten, hogy alig látok férfiakat? Igen, ez azt jelenti, hogy nőt viszont annál többet. Ebből mi lesz vajon?

Legutóbb rettentő sok pasi volt, abból mégis nekem, nőnek jobb történet kerekedhet, hiszen még a páros napokon is valamivel több a férfi. Végül is mindegy, hogy melyik nemből van több, mindenképpen időt kell beletenni az estébe, szórakozóhelyen ez könnyen megy.

A bárban iszogatok, amikor Z lép oda hozzám, kezében egy pohár pezsgő. Vele az elmúlt két alkalommal is ütköztünk, nem is gyengét, de a jóból is megárt a sok. Jófej, szóval beszélgethetünk. És kiderül, hogy még jobb fej, mint gondoltam, nem felszínes, persze meredek téma feleségről beszélgetni egy ilyen helyen, de engem érdekelnek az emberek és elég érdekes, hogy miért jár valaki swbe, ha otthon minden nap kívánós nő bújik hozzá. Bár általában alkalmi szex esetén nem izgat fel az otthoni-asszony téma, most mégis valahogy az összkép és a korábbi tapasztalatok... "Idd már meg azt a pár kortyot és menjünk fel." Erre elkezd habozni, hogy ő zavarban van és nem(!) issza az italát. Elhiszem, hogy zavarban lehet, hiába nem látszik rajta. Én is könnyen zavarba jövök, azt nem tudom, hogy látszik-e, de tény, hogy nem igazán veszik komolyan, ha mondom. "Na, igyad, ilyenkor még szabad a zárható." és elindulok felfelé, hogy tényleg mozogjon.

A zárható éppen nyitva van, hogy befelé mennek, vagy kifelé elsőre nem derül ki, de egy párral elférünk, nézősereget és megzavaró belenyúlásokat és beleszólásokat nem szeretnék. Szedelőzködnek, szóval kettesben leszünk, így a közös tusolás kizárva, felváltva vigyázunk a szobánkra.

Vidáman, nevetősen örülünk a kis együttlétünknek. "Nem baj, hogy a múltkor nem viszonoztad..." Keresem az emléket a fejemben, ja, megvan, tényleg nem viszonoztam, de emiatt nem éreztem kínosan magam. "Én egyedülálló nő vagyok, a saját örömöm miatt járok ide." Rendesen kiélvezős órák következnek, hosszú csókok ("otthon tizenöt éve nem csókolózunk"), hosszú orgazmusok és hosszú menetek ("minél jobban élvezed, annál tovább csinálom"). Végül úgy fejezzük be, hogy az összes levegőt elhasználjuk a szobában és amikor kilépünk üt meg minket a meleg nyári este "hűvöse", a szobában iszonyatos forróságot hagyunk magunk után.

Miattam itt vége is lehet az estének, beszélgetek, aztán nézelődök, lent a placc közepén egy nőt nyal egy pasi és olyan ritkán látom mostanában, hogy használnák ezt a helyet, pedig régen mennyi minden történt itt. Lehet, hogy az átépítés miatt, bármilyen szép is lett, mégsem annyira vonzó. Szóval gondoltam megnézem hogyan élvez el a nő, ha már így telibe adja magát. Kicsit ácsorgok, aztán leülök, aztán inkább mégsem érdekel... A pasit értékelem, hogy ilyen kitartó.

A bárnál kioktatást kapok egy pasitól... öhm... :-D gyakorlatilag mindenből, amilyen témát érint esetleg érintek, de inkább ő, ugyanis hagyom kibontakozni. Először van klubban, gyakorlatilag az erős kezdés után, rohamosan veszítem el az érdeklődésemet. Nem érdekel a fizetése, nem érdekel hogy milyen szar itthon az élet (szerinte), nem érdekel, hogy hogyan nyúlják le a pénzét. És az sem, hogy egy nőnek hogyan kell nemet mondania egy férfinak, ha nem akar tőle semmit. Szerintem jó vagyok nem-mondásban. Néhányszor már megtettem. Illetve én döntöm el, hogy hogyan pörgetem a pasit magam körül, ha pörögni akar vagy hogyan pörgök valaki körül, ha akarok pörögni... Mégiscsak az én életem. Ezt nem mondom, csak nézek rá és várom, hogy hova fog kilyukadni. Sértődötten továbbáll és mivel jó sok nő van, egy perc múlva már megy is fel eggyel, aztán hamarosan már lent is van ismét. Mit veszítettem vajon? ;-)

Közben pedig vadász üzemmódra kapcsolok. Olyan okosnak gondolom magam sokszor, mégis nyilvánvaló megoldásokra nem jövök rá. Asszem ezt most ráfoghatom a tradíciókra...  merthogy egy nő ne kezdeményezzen. Pedig alapvetően szeretek kezdeményezni. De úgy kezdeményezni, hogy egyáltalán nincsen közös metszet... De ez sem teljesen helytálló, mert ezzel a pasival voltunk már együtt ezeregy évvel ezelőtt. Bekapcsolódott egy izgalmas hármas (két nő egy férfi) végén, ami - az egészségesebb - ötössé fejlődött még egy pasival - rá nem emlékszem, mondjuk ő a barátnőmmel volt. Na. Hát tudom, hogy milyen és azóta csak nézegetem, hogy megvolt, de miért nincsen meg még egyszer? Egyébként nem kell mindenkivel számtalanszor együtt lenni, mert a swingerben vagy a kalandozásban pont a változatosság az izgalmas. Talán csak egy megerősítés, hogy ja, ő tényleg jó.

Lehet, hogy minden péntek estét itt tölti, mert szoktam látni, vagy mindig észreveszem, ha ott van. Most egyedül ácsorog a dj-pult mellett, nézegeti a táncolókat. Odamegyek hozzá, miért ne? Elé állok, hogy gyakorlatilag csak hozzám hasonlóan nagyon udvariatlanul tudna erre reagálni. "Szia!" ennél jobb nem jut eszembe. Cuki, ha mosolyog! Annak ellenére, hogy nem magyar (lengyel), igyekszik beszélgetni velem magyarul és hogy én nem készültem a szián kívül mással. "Voltunk már együtt?" kérdezi egyszer csak, vagy inkább állítja. "Nagyon régen, szóval nem baj, ha nem emlékszel." Lehet, hogy nekem kellett volna mondanom, hogy menjünk fel, de én tettem egy lépést, akkor a következő már legyen az övé... De nem teszi, így kellemes további estét kívánok neki és lelépek. :-) Majd fel is, mármint a lenti körbenézés után fent is nézelődök, ahol lengyel barátom éppen megérkezik egy szobába egy csajjal. Megnézem, mit csinálnak. Állva marad a tatamin és a csaj térdel előtte. Hát, nem hagytam ki semmit, ha ez nála így megy - gondolom. Hajnali három óra van, keresek egy zugot, hogy lefeküdjek aludni. A háromszög szobára esik a választásom.

Félálomban még hallom, hogy mellém fekszik valaki, de hagy, végül arra ébredek, hogy valaki megsimogatja a karomat.

A lengyel pasi az. Hm. Nem erőltetem meg magam a felébredéssel, a szopatós jelenete az előbb nem volt éppen vonzó, noha nyilván két emberen áll, hogy mi történik közöttük. Kedvesen simogat tovább. Puha, érzékeny ujjai vannak, nem tolakodó, a karomat és a lábamat érinti. Ezzel nagyobb érdeklődésre tarthat számot tőlem. Én is megérintem, még közelebb húzódik hozzám. El tudom képzelni, hogy a csókot kerülhetik egyesek, mert többször tapasztaltam már, hogy amíg én nem jelzem, hogy lehet, addig jellemzően nem csókolnak. Ő is ilyen. A tarkóját érintem meg és irányítom a számhoz, szívesen jön és jót csókolózunk. Nem sajnálja tőlem sehol sem aztán magát. Valami nagyon szép, de közben most nem éppen praktikusnak bizonyuló ruhában vagyok, a melleimet ki tudom szabadítani, meg fel lehet húzni, de ahhoz, hogy meztelen legyek egy kis birkózásba kellene kezdenem vele, szóval hagyom így magamon.

Hogy a nő nyalástól kielégüljön, ráhangolódjon a technikára, amit kap és belelazuljon, eljusson a végére, szóval mindehhez kell bizalom, hogy be fogja fejezni a férfi, bármeddig tartson. Neki is elhittem, hogy végig akarja csinálni. Jó erős a kis helyiség fala, nem dőlt ki. :-P "Magyarország - Lengyelország 1-0." jelenti be, elégedetten, gumit húz és odakínálja magát. Ráülök. Jó, de valahogy mégsem. "Nem fog menni..." "Fáradt vagy?" "Nem, a pozíció..." Készségesen ül fel és dönt hanyatt, úgy fordulunk meg, hogy bennmarad a farka. Ja... "Kettő null." mondja hamarosan. Kíváncsi vagyok, hogy meddig számol, de inkább belefeledkezik az együttlétünkbe, ahogy én is. Közben mellénk hever valaki és a mellemet simogatja, ez kifejezetten növeli az élvezetemet. :-P

Leszáll rólam, leveszi a gumit, hanyatt fekszik és megint kínálja magát, szopom, de végül a kezemtől megy el. A hasára kerül az anyag. Elégedetten nézem, hogy egy pontot ő is begyűjtött "Na, most már emlékezni fogsz rám." mondom, de hirtelen megfogja valaki az államat, amit nem is igazán érzékelek, sokkal inkább a csókot, amit kapok. Nem is tudom, hogy ki az. Izgalmas és izgató a csók és szinte beszippant vele együtt. Nem is szabadítom magam, amíg el nem enged, majd a szemembe néz. Iszonyú döglesztő az egész szitu. Zavaromban csak annyit tudok mondani, hogy "Faszos a szám." "De nem élvezett bele, láttam." és mindketten lengyel barátunkra nézünk, ahogy a hasát törölgeti. Közben jár körbe a lány, hogy öt perc múlva öt óra, ami a zárást jelenti. "Most mit csinálunk?" mert az nem kérdés, hogy valamit kezdünk egymással. Le sem veszi azt az élettel teli szemét rólam. "Kinyallak." :-D Valójában nem is tudom, hogy mit lehetne velem kezdeni, mert teljesen kielégült vagyok. Tiszta szexualitás az egész ember, vibrál körülötte a vitalitás. Hehe. :-P Hanyatt fekszem és és... egyszerűen pillanatok alatt szétkap, mert nyalás és dugás volt elég és jó egész este, de kézzel úgy megcsinál, hogy csak lesek. Élvezés után tisztára nyal és aztán megint élveztet. "Ügyi vagy!" mondom neki. Aztán hanyatt fekszik - a harmadik pasi ma, aki ezt teszi nekem! :-D - és míg cserébe lerendezem, hátulról meghágnak. Egészen swingeres érzés, egészen többes fíling. Jólesik.

A kis esetünk után nézzük egymást. "Én ismerlek." "Neked kell tudni." "Jársz swingerbe?" "Réges-rég voltam és most." Azon gondolkozom, hogy baromira nem igazságos, ha el kell engednem ezt a tagot. Persze tudom, hogy swingerben nincsen ismerkedés meg bratyizás. Azért egy kicsit vergődök, hogy mit csináljak... Zárás után vagyunk fél órával... "Van facebookod?" "Aha, van!" "Mondd a neved!"

Annyira nem tudok neveket megjegyezni, most igyekeztem nagyon és úgy aludtam el, hogy a nevét memorizáltam. :-)

Ijedős lennék? Nem! Nem hiszem, hogy az lennék. :-D

Facen jelölj be, legyél szíves, nem tudok mindig olyat írni, ami az indexnek is érdekes, és akkor hogyan tudod meg, hogy új poszt van? Szóval jelölj be! :-)

 gugg.jpg

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr836618937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(---Flúgos Buszos---) 2014.08.20. 23:48:32

Akkro melyiktől ijedtél meg igazán? A "problémásgézától", aki elégedetlen volt még a saját baromságától, hogy lehúzzák a nők?

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2014.08.21. 08:56:24

(egyébként a posztban a válasz, hogy nem vagyok ijedős...)

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2014.08.21. 21:41:38

Nem baj ha sok a csaj, csak neked jusson elég pasas. És jutott! Jót olvastam. :)
süti beállítások módosítása