Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Felszedtek?

2012/11/02. - írta: A.Halassy

Na és nyáron mennyit jártál klubba?” „Csak havi egyszer.” „Akkor pasiztál, gondolom, a te étvágyadnak a havi egy nem elég.” „Igen, biztosan...” mert valóban nem elég havi egy szex, de nem emlékszem a részletekre és hiába tekergetem tovább a fejemben a fogaskerekeket, nem találom azokat a képeket, amiken kettesben vagyok valakivel. Jellemzően nem merengek a múlton, majd nagymamakoromban, főleg, ha fel tudok bármit is idézni az életemből, mert olyan a memóriám, mint a szita. Ennyi erővel át is aludhatnám az egész életemet. ”... de nem jut eszembe semmi.” Ez nem gond, beszélünk másról, az ő kalandjairól. Régen találkoztunk, legelőször is és legutóbb is. Igen, pasival megyek klubba, G-vel simán és bármikor keresek kalandot.

A klubba érve, átöltözés előtt letusolok és amikor a közösségi térbe lépek, nem találom G-t, időközben ő is tusolni ment. Kedves pasi köszönt és állít meg beszélgetni, próbálom kideríteni, hogy vajon hogyan tudnám felszedni, de a megismerkedésünk óta hárít, én meg nagyon szeretem a kihívásokat. Jó játszma, na! Mindkettőnknek tetszik! Különben is, ha nem sikerül, akkor van más, ez ennek a helynek a lényege. Két csaj lép oda hozzánk, beszélgetőkhöz, engem teljesen figyelmen kívül hagyva igyekeznek felszedni kedves pasit, amit természetesen észreveszek, de egy mosollyal hátrébb lépek, hogy nyugodtan beszélgessenek és én hallgatózhassak! :-) Legalább látom, hogy mások hogyan pasiznak a klubban.

Három nő és három pasi, van kedved csatlakozni?” jó választás, csajok, gondolom magamban, mert tényleg jó pasi, de ez nem is bír jelentőséggel, ami igen az az, hogy jó szerető. Azért jött le klubba még legelőször, mert pont egy ilyen többes gabalyodásban szeretett volna részt venni, aztán kiderült, hogy elég neki, hogy láthatja és inkább az intim pillanatokat keresi a klubban. Ez a jó a swingerben, mindenki a saját vágyait éli meg és remélhetőleg nagy eséllyel megtalálja azt, akivel hasonlóak az elképzeléseik, szóval kíváncsian várom, hogy mit fog válaszolni. Nagyon kedvesen int a fejével, hogy ehhez nincsen kedve. A nem az nemet jelent, nem kell az okokat keresni semmiképpen nem szabad személyes kérdés csinálni egy nemből, hiszen annyit jelent csupán, hogy most, ebben a pillanatban nem egyeznek a vágyak. A beszélgetést majd folytatjuk később az én vágyam az, hogy lássam a hatosfogatot és kíváncsi vagyok, hogy G-t megtalálták és felszedték-e a tusolóból kijövet.

A hatos gabalyba nem hívtak a csajok?” csodálkozom G-re a lépcsőfordulóban. „Nem, de menjünk együtt!” megfogja a kezemet és visz magával. Sem lehetőségem, sem kedvem nincsen ellenkezni.

A zárható szobában találunk rájuk, a három nőre és a két pasira. Szépek így együtt, az első pillanatban minden szem ránk, a belépőkre tekint, aztán visszafordulnak és folytatják azt, amit abbahagytak, ez azt jelenti, hogy jöhetünk. G az ágyra hever én pedig az ajtóval küszködök, mégis a zárható szobában vagyunk, illik bezárni. „Hagyd csak nyitva nyugodtan!” szól valaki és én megszabadulok a feladattól, na és megkönnyebbülök, a négy csaj három pasi plusz(!) egy nyitott ajtó sokkal közelebb visz az én(!) vágyaim megvalósulásához. Az ötökre ránézve kibogozhatatlannak tűnik, hogy ki kivel van pontosan és mit is tesznek, az egyetlen biztos pont a szobában G, így én hozzá fordulok és hagyom, hogy irányítson. Felcsúszik az egyik lányhoz, hanyatt fekve, belenéz a szemembe, majd a farkára, szabályosan megkínál vele én nem habozok és teljesítem a vágyát.

Egy többesben úgy lehet aktívan részt venni, hogy együtt mozgunk a mozgókkal, nincsen irányító, ha valakinek egy újabb pózban kívánja élvezete a másikat, akkor az ő pozícióváltására reagálva egy újabb alakzat képződik, ahogy most is történik. Az egyik lány négykézlábra fordul, a pasi aki dugja mögé kerül, G így nem éri el a lányt már, szóval engem irányít a lány alá, ahol én elérem gömbölyű melleit és simogathatom bársonyos bőrét, G pedig puha ujjaival simogatja, masszírozza a csiklómat. Így talál rám az első orgazmusom, G az addigra odagyűlt közönségtől kér egy gumit, belém bújik és a felizgatott puncim könnyedén repül egyet megint. Közben alakul alkalmi közösségünk. A gömbölyű mellek ellibbennek felőlem és egy farok nyomakodik az arcomba, - jó választás - viszont G ekkor már az ujjával izgat erőteljesen, pont ahogy szeretem, képtelen vagyok másra figyelni, mint rá. 'Jó választás' ott is hagy, de jön helyette két férfi, akik még jobb választásnak tűnnek. Hogy kinek? Ők is nekem és én is nekik, G rájuk bíz, nézem őt még néhány pillanatig, hogy merre viszi a sodrás, de túlságosan lefoglalnak. Nem is igazán idézhető fel, hogy mi történt, mert teljesen „uhh” kategóriában folytatódik velük az élmény, határozott, konkrét, mégis maximálisan odafigyelős. A részükről mindenképpen, mert valóban határozottan veszik el, amit akarnak, emellett azt tehetek, amit akarok, egészen könnyedén mozdulhatok, fordulhatok úgy, ahogy éppen élvezni akarom őket. Hanyatt fekve bújik a puncimba egyikük, közben a másik a számba, aztán négykézlábra állok és egyikük hátulról dug, miközben szopom a másikukat. Mindegyiknek nagy farka van, egyiküké vastagabb, ő marad utoljára és ráülve élvezkedve facsarom ki belőle az utolsókat is.

Mielőtt kimegyek a tusolóba, utolsó pillantást vetek az egyre nagyobb csoportra, ami ránézésre inkább tűnik egy egységes csomónak, mint egyes embereknek. Nem nézem őket sokáig, mert annak az lehet a vége, hogy valaki elkap vagy beránt, nem vágyom másra, mint egy jó zuhanyra és innivalóra. Összeszedem a ruhámat és a tusolóban találom még egyik örömszerzőmet. „Nagyon jó volt veled, remélem még találkozunk.” Csak mosolygok rá, amilyen az arcmemóriám, na meg a névmemóriám (és a memóriám) ez egyedül rajta fog állni. Kilépve a zuhanyból a másik tag jön velem szembe az utolsó édes hármasból. Megismerem! Egészen különös érzés, ahogy rám mosolyog és beugrik, hogy nagyjából egy éve voltunk már együtt. Ő nem magyar, mert szerintem a hangját még nem hallottam, de a farka - képe - határozottan itt van előttem - ha valóban itt lenne, nehezen képzelném el, hogy a naplómat írnám! :-D.

Az est további része is igazán kellemesen telik, sok-sok tánccal, még egy izgalmas kalanddal, amit máskor írok meg és vissza-visszatérek kedves pasihoz is, akit felszednék, de hogy ki lesz kitartóbb, vagyis lesz-e még – rendes – szex esetleg szeretkezés is közöttünk, ez kiderül majd a jövőben. Négy körül a mélynyomó mellett találok egy kuckót magamnak, ahol pihenek egyet a fárasztó éjszaka után, hogy kicsit összeszedjem magamat reggelre.

A hazaút nyugalmában végiggondolom az egész éjszakát, eszembe jut a kérdés, hogy kikkel randiztam a nyáron, vígan pattognak elém az emlékek és én őszintén zavarba jövök magam előtt, hogy nem emlékeztem rájuk. Pont rájuk? Amikor ezen a nyáron igazán izgalmas randiim voltak szinte tökéletes szeretőimmel és egészen új élményekkel. Persze, mert mindegyiknek vége már és egy pár napig - eleinte a lelkiismeret furdalással kísérve, aztán már az átélt örömök kellemes emlékei miatt merengek rajtuk, hátha így kicsit mélyebben ivódnak belém.

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr404885344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orltran 2012.11.03. 17:09:19

Azért jó ez a blog, mert megmutatja, mennyire szánalmas és undorító ez a világ. Nem tudom ez e a célja, de ha igen, telitalálat. Eddig vagy kétszer néztem be, mert címlapon van, de tényleg nagyon jó ellenpropaganda.

F1DO 2012.11.03. 17:27:15

Elsőre idecsöppenve konzervatívan osztom az előttem lévő véleményét, és ígérem nem is jövök ide vissza, mert nem az én asztalom.

Becsapósan tűnhet úgy ez a blog, hogy ez az egész milyen fasza dolog, holott valójában szánalmas..

Mindenki azt csinál amit akar ezzel együtt is, csak kérem a tisztánlátás legyen meg mindig.
További jó szórakozást.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.03. 17:40:27

@Orltran: @F1DO: Nem kell szabadkozni, hogy olvassátok a blogot.

annmbp 2012.11.03. 17:48:42

Szerintem nagyon jó a blog és maga az életérzés is. Egyik csütörtökön belestem a klubba. Nem a legzsúfoltabb nap volt, de teljesen kezdőként nagyon nagyon jó élményekben volt részem. Alig várom a következő alkalmat!

Überspannung 2012.11.03. 18:00:28

@A.Halas: csatlakozom az első két hozzászólóhoz. És nem a blogot olvassuk, hanem az indexet és onnan végigkattintgatunk mindent. Itt csak a hozzászólásokat kezdtem olvasni, a poszt nem érdekel, mert már úgyis tudom, hogy kiábrándító.

Anti Anyag (törölt) 2012.11.03. 18:24:55

@Orltran: Mindig is ment ez a műfaj, résztvevői férjek, feleségek, stb. Szerintem pedig meg van a maga szépsége is, pld. eleve önzetlen, szóval egészen más mint pld. kurvákkal, amit én eleve nem is szeretek és nem azért, mert utálatuk társadalmi elvárás.

fülesboci 2012.11.03. 18:58:15

sztem meg aki ezt a blogot irja az férfi, ráadásul se pénze és még a farka sem áll föl..

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.03. 19:56:38

@annmbp: Sokan tapasztalják így meg a swingert, örülök, hogy Te is így jártál az életérzéssel. :-)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.03. 19:57:18

@Anti Anyag: Ott a pont: önzetlen! :-) Ezt is szeretem benne! :-)

Orltran 2012.11.03. 20:17:42

@A.Halas: Miért kellene? Kint van az indexen, ezért benéztem már egyszer-kétszer, és mindkétszer ugyanerre a megállapításra jutottam. És igen, először azért kattintottam rá, mert kíváncsi voltam miről szól a blog, pont azért, mert messze áll tőlem ez a világ, és kevés dolog van, amiről nem is akarok tudomást szerezni, legalább elméletben. Később már csak arra voltam kíváncsi, hogy elolvasva egy újabb beszámolót, változik e a véleményem, de csak megerősödött, ahogy az is, hogy ki nem próbálnám, ugyanezért. Ha ezek valós történetek, és te élvezed ezt, tedd, nekem se jogom, se okom nincs elítélni, csak leírtam bennem milyen érzéseket keltenek ezek az írások. Ennyi, én ezt így látom, de kinek a pap, kinek a paplan alapon fenntartom a jogot, hogy más máshogy lássa.
És nem írtam teljesen komolytalanul, hogy ellenpropaganda, ezt a lehetőséget komolyan fontolóra vettem, de ezek szerint nem az.
(Ja, és ha nem akarnám, hogy tudják, volt olyan, hogy benéztem ide, gondolom nem szóltam volna hozzá.)

Anti Anyag (törölt) 2012.11.03. 21:04:08

@Orltran: Ezen hülyeség agyalni, ez nem olyan mint a politika.

A szexet hormonok irányítják, kell is, élettani hatása jelentős, a résztvevők nem mennek az utcára, nem kényszerítenek senkit, hogy részt vegyen benne, nem követelnek többlet jogokat, stb.

Én inkább úgy tekintenék rá, hogy van aki szerényen szeret reggelizni és mindig hasonlót, van aki gazdagon és változatosan. Nem több ez ennél.

annmbp 2012.11.03. 23:00:11

@A.Halas: Ami nagyon tetszett az a közvetlenség, az elfogadás, az egyenrangúság. És hogy emellé még örömet is szerezhettem másoknak és kaptam is egy óriási plusz volt. A buli vége felé pedig mintha egy régi baráti társaságba csöppentem volna, ment a beszélgetés mindenféléről értelmesen, intelligensen. Valahogy az egész olyan, mint amilyennek egy közösségnek lennie kéne, ha nem lennének ránk rakódott elvárások, belénknevelt tabuk, téves korlátok.

SadBoobie (törölt) 2012.11.04. 02:15:21

Egy nő nem így gondolkodik. Ügyes :-)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.04. 09:29:21

@annmbp: Azért azt figyelmébe ajánlom az olvasóközönségnek, hogy azt emeli ki a kedves kommentelő, hogy a társasággal érezte jól magát, fontos és lényeges része a swingerezésnek az izgalmas szexuális kaland, de ezt is, ahogy a jó társaságot is csak közvetlen kompániával lehet megtalálni.

Perverz_Tata_ 2012.11.04. 18:55:25

Egyértelműen swinger klubba kellene járnom ismerkedni. Ott minden nőnek bársonyos a bőre, és gömbölyű a melle. :P

Vendel, a Púpos 2012.11.07. 13:12:41

"én meg nagyon szeretem a kihívásokat. Jó játszma, na! Mindkettőnknek tetszik!"

Ha neki is tetszik, akkor mi benne a kihívás? hiszen ő is akarja... Elég fura, ha én éhes vagyok, eszek. Ha nem vagyok éhes, nem eszek. És ha éhes vagyok, akkor nem játszom el a kenyérnek, hogy nem vagyok éhes. Legalábbis 12 éves kor fölött már nem. Addig még elmegy.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.07. 13:29:20

@Vendel, a Púpos: Én egy kedves, aranyos nő vagyok. Jó társaság. Szeret velem beszélgetni, kedvel, de nem akar ismétlést miután lerohantam illetve ahogy alakult az első és egyben lehet, hogy utolsó szexuális kalandunk, amit valahol megértek, viszont tudom, hogy tudok másmilyen is lenni. Jó kihívás, hogy lesz-e alkalom megmutatni. Tudom, hogy izgatja a gondolat, mert különben nem keresné a társaságomat, de ő egy olyan pasi, aki ha valamit eldönt, akkor az úgy van.

Tényleg nagyon kedves és emellett igazi mai férfiszépség-ideál vagy mi a tököm, bár ez utóbbi nem annyira nyom a latban nálam (legelőször észre sem vettem...), mint a személyisége és az, hogy nagyon jó szerető. Annyit mindenképpen megér, hogy beszélünk, ha összefutunk meg iszunk együtt egy italt.

Ő a társaságomat keresi a dumálás miatt, én a társaságát keresem a dugás miatt.

Ez is egy játék, mint sok minden más a
klubban, mert tényleg jó a szex, az extra izgalom, meg a többes, de a swinger nem csak a kajáról szól, hanem a terítőről, a tányérokról, a poharakról, az evőeszközökről, a szalvétáról, a gyertyákról, az asztaldíszről.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.07. 13:35:09

@Perverz_Tata_: A nőknek bársonyos vagy selymes a bőre, általában. És kerek a mellük, valamennyire biztosan. Ha egy sima szórakozóhelyre mész, akkor is.

Nekem vannak preferenciáim, neked? :-)

Egy szép, szinte gömbszerű mellre nehezen tudnék mást mondani, mint hogy gömbölyű. Ha nem az lett volna, akkor valszeg nem említem meg, mert akkor nem kerül előtérbe vagy nem az kerül előtérbe.

Nanuq 2012.11.09. 15:36:30

...csak egy apró gondolat támadt a buksimba. Néha emlékszel, máskor szita a memóriád... nem emlékszel néha arcokra, figurákra, részletekre, de utána meg még is.
Lehet hogy ez csak most nekem csípi a szemem, vagyis inkább zavar, mert apránként valahogy borul a logika. Néha elmész részletekbe, máskor meg a kritika billentyűzetet ránt elő és csak írsz.
Lehet hogy butaság, de ahogy előtérbe került anno itt "A Könyv" azóta valahogy nem úgy alkotsz, ahogy régebben.
Vélemény, komment ez és nem kritika!

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.09. 16:17:10

@Nanuq: ... minden vélemény, gondolat, megnyilvánulás a saját tükrünk ...

jelentsen ez neked bármit...

Nanuq 2012.11.09. 16:46:30

... Frappáns egy válasz! :)
pontosan. Minden vélemény, gondolat, saját tükrünk de ha te ezt a tükröt magad felé fordítod hogy helyetted megválaszoljon valamit... nos, akkor nincs tökörképed?
Kesztűt nem veszek fel se szembe, se ellenened. Fura hogy visszavágsz így, talán gondolod saját kardomba dőltem?
Igen, minden ilyen saját tükör létezik. De akinek nincs tükörképe, az nem létezik! ( Vámpir effektus! )

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.09. 18:17:35

@Nanuq: Az én tükröm a blogom... amit neked mond, az meg a te tükröd... ne elemezz annyit már! Engem legalább is ne... ha kérhetem.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.09. 18:53:13

@Nanuq: Figyelj... ha neked borul a logika, akkor boruljon. Aki ismer tudja miről beszélek, aki tud értőn olvasni, az is... Foghatod a könyvre, kedves Nanuq, szeretem ezt a könyvet, örülök neki, hidd el, nagyon, ahogy a blognak is, boldog vagyok velük, de hidd el azt is, hogy nem ezek első sikerek az életemben... szóval ettől nem leszek más... nem fogok megváltozni. Amennyit változok, az a rengeteg nézőpont, amit kapok a kommentekből és a privát levelekből, ezek a tapasztalatok felbecsülhetetlen értékűek. Ezért is szeretem a blogot és a kommentelést és ezért nem moderálok sokat, nem tudom, hogy ezen is miért lovagolsz...

egynoelete.blog.hu/2012/06/26/fikcio_679

Amikor válaszolok valakinek, akkor az tükör nekem, igen. Ha olvasod a másik blogot, ott nem egyszer ismerem el, hogy milyen érdekes, hogy a nézőpontok mennyire befolyásolják az értelmezéseket. Nem frázisokat puffogtatok a levegőbe, amikor azt mondom, hogy tükör, hanem az... Valamit bele akarsz látni, ami itt nincsen, ha itt nincsen, akkor nálad van... Érted?

Azt írod, hogy nekem nyalni kell, hogy válaszoljak? Olvasd már el a legfrissebb bejegyzést, amiben betámad valaki és kedvesen válaszolok, lehet, hogy te nem ezt tennéd, én ilyen vagyok... azt élvezem, ha pozitívvá fordíthatok valamit, ami negatív.

Megmondom őszintén, a sok rizsa helyett, amivel itt koptatom a számat: nem tartom őszintének a közeledésedet sem és a véleményeidet sem, te cenzúrázod magad és hidd el, jobban örülnék, ha azt írnád, amit valójában gondolsz mittomén "érdemtelenül van címlapon a blogod" írhatnád más megfogalmazásban, természetesen vagy "nem hiszem el, mert nem ilyen a swinger" vagy "bizosan nem nő" meg ilyenek. Csak legyen őszinte. Nem vagyok ezoterikus beállítottságú, de a szándék kommunikál - ha érted, amit írni akarok. Használhatsz bármilyen megfogalmazást, ha a szándékod más, mint amilyen szavakat - azok értelmezését - használsz.

Ez nem bántás, hanem teljesen higgadt gondolataim.

Én nem vagyok sértődős, szóval nem kell elnézést kérned a véleményedért soha!!! Tiszteletben tartom, legyen az bármi, de ne legyen rizsa, hanem sokkal inkább valódi!!!

Köszi a figyelmedet és a véleményedet! :-)

Nanuq 2012.11.09. 18:54:49

@A.Halas: Akkor a tükröket elosztottuk? Eszembe se jutna elemezni téged. Nem kell kérned.
A sértettséged meg tényleg nem értem. Nekem a gondolkodás nem elemzés, de majd regisztrálok valami dicsérős néven.
Yepp. Gute nacht, majd Sanival jól érzem magam a Frivolban! :)))))

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.11.09. 19:05:03

@Nanuq: Kérdezd már meg Sanit, hogy mennyire vagyok sértődős nő légyszi... még ennyi energiát tegyél ebbe a dologba. Köszönöm szépen!

Jött már vissza ide kommentelő más nick-kel, a második hozzászólása után megismertem. Maradj nyugodtan ezzel... nekem nem kell nyalni a seggemet, ismerem az értékeimet is és a hibáimat is.

hukko 2021.08.16. 22:43:50

@A.Halassy: "azt élvezem, ha pozitívvá fordíthatok valamit, ami negatív."
a lelkemből szólsz... ez az igazi alkímia... olyan de olyan jó olvasni Téged!
süti beállítások módosítása