Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy swinger nőci naplója

Nő és Férfi

2012/03/08. - írta: A.Halassy

Belépek a lakásba. Kedvesen fogad. Gondosan bezárja utánam az ajtót. Nyugodt vagyok, elmém üres. Tudom, hogy fantasztikus órákat fogunk együtt tölteni. Nem kérdés, hogy megteszi, amit kérek tőle, hogy minden rezdülésemet lesi. Tudom, hogy ő is ezt akarja. Hagyom, hogy lesegítse a kabátot rólam. Nem mozdulok. A játék elkezdődött.

Nem mozdul. Figyelem minden rezdülését, attól a perctől kezdve, hogy belépett. Kívánom. Kívánom minden gondolatát, mozdulatát, porcikáját. Meg akarom érinteni, átölelni, megcsókolni, de legyűröm vágyam, hiszen abból csak vad tombolás lenne. Most az érzékek vibrálásának van itt az ideje. Végignézek rajta. Testhezálló ruha, harisnya, magas sarkú cipő van rajta. Kontyot visel. A sötétbarna haja erős kontrasztot ad fehér bőréhez. Háta ívén könnyen megérkezik tekintetem nőies derekához, kerek csípőjéhez. A nyaka szinte kínálja magát.

„Engedd ki a hajam!” Utasítása kizökkent álmodozásomból. Kibontom a kontyot és a nyak eltűnik a hajzuhatag mögött.

„Igazítsd meg a hajamat!” kérem tőle. Erős szálú, nehéz hajam van. Ha elengedi a csat, rendezetten omlik le. Szeretném, ha megérintené. Minden idegvégződésemmel érezni akarom Őt, a fejem búbjától, a lábam ujjáig. Tudom, hogy kellemes beletúrni a hajba és engedni, hogy a hajszálak selymesen érintsék az ujjakat. Közben simogathat a szemével. Most én így kényeztetem.

Mi lenne, ha előredönteném, felhajtanám a szoknyáját, lerángatnám róla a harisnyát és a bugyit, majd itt, az előszobában megdugnám. Istenem! Megtehetném, de ami ránk vár ennél sokkal ígéretesebb. Megadtam magam neki! Rá figyelek! „Tetszik a hátam?” Elmosolyodok. Udvaroltat magának. Ezt szeretem. „Nagyon tetszik a hátad! Az íve levezeti a tekintetem a szép, kerek csípődig!” „Simítsd végig azt az ívet!” Hangján hallom, hogy Ő is mosolyog.

Megállítom a kezét! Nem rohanunk sehova. Egyelőre csak a hátam van terítéken. Hatalmas meleg keze jólesően forrósít. Kívül, belül. „Térdelj le! Ölelj meg!” Kezét a derekamon nyugtatja, arcát ide-oda forgatja domborulataimon, meg-megáll és magához szorít. Elindulhatna a keze! Torkom máris száraz? Egy érintéssel jelzem, hogy használja a kezét is. Huh! Ez felettébb izgató! Kedvesen abszolválta a játékszabályt. Csak azt csinálja, amit kérek, és csak addig érint, ameddig engedem. Átadta magát nekem! Ahogy én is neki…

Teljesen átadtam magam neki! Élvezem, hogy megérinthetem és azt, hogy Ő engem érez. Belefelejtkezem. Simogatom a popsiját kezemmel, arcommal. Lehajol, és noha csupán a szoknyán keresztül is, de közelebb kerülhetnék az öléhez. Maradok még a popsijánál. A ruha és a parfüm illata között keresem az Ő illatát. Minden idegszálam megfeszül. Hátranyúl, megfogja a fejem és magához szorít. Hangosan felnyög. Érzem forró punciját és elönt vágyott, izgató illata. Ez kémia? A testünk is tudja…

Ha nem tudnám, hogy mi vár még ránk ebben a tempóban, megfordulnék és hirtelen orgazmust hajtva követelném a nyelvét. Visszafogom magam és élvezem a pillanatot. Érzékeim tajtékzó hullámként korbácsolják vágyamat. Talán elég is. Felállok, megigazítom a ruhámat, megfordulok és letekintek a Kedvesre. Nyújtom neki a kezem, feláll és bemegyünk a szobába. Egy üveg bor és két pohár kerül elő. Cseverészünk a kanapén ülve.

Mindkettőnk szemében lobog a tűz. Egymás iránt. A bor finom, ő kívánatos. Szeme tüzel. „Simogasd a lábam.” hallom. Kezembe veszem a lábát és cirógatással jelzem, merre haladok majd a csókokkal. Ahogy haladok felfelé egyre melegebb és melegebb az érintése, majd megérkezek a forró öléhez. Kihagyom. Lefelé haladok a másik lábán.

Vágyom, hogy kelyhemet is kényeztesse, de örülök, hogy kihagyja, hiszen le sem vetkőztünk még. A vágy már nem csak kopogtat, hanem dönget és hatalmas. Nem lohasztjuk le. Felállok. Lábaim reszketnek, de tartanak. Kibújok a ruhából. Fölé térdelek és elkezdem kigombolni az ingét. Nézem a száját és eszembe jut első csókunk, melyből oly nehezen bontakoztunk ki azon a forró nyári napon. Szinte rátapadok. Az ing lekerült róla. Simogatom, ahol érem. Újfent nem tudjuk abbahagyni a csókolózást. Megkeresem az övét és kikapcsolom. Lecsúszik a nadrágja. Egyszerre mind a kettő.

Lecsúszik. Beleborul az ölembe. Hátradőlök és élvezem, ahogy a szájával kényeztet. 

Nem fogom végig csinálni neki. Húzom. Jólesik. A Kedvessel a szeretkezés mindig egy másik dimenzióban történik. Amikor a csiklómat csókolja, tudom, hogy mit érez, mert én is voltam azon az oldalon. Amikor viszonzom tudja, hogy mit érzek, mert Ő is volt ezen az oldalon. Az hogy lehet, hogy ennyire finom? Jó az íze és izgató. Ez kémia? A teste is tudja? Nem akarom még, hogy vége legyen! Aztán döntök. Most Ő jön. Felkúszok az ölébe. Még az ajkaimon az íze. Megcsókolom.

Hanyatt fekszik. Fölé magasodom és puszilom a nyakát mellét. Türelmetlenül szabadítja ki magát maradék ruhájából és kínálja magát. „Kérd!” Kéri. Hangja alig hallható, rekedt. Teste vonaglik. Ki akarom elégíteni. Érezni akarom örömét, mely életerővel tölti fel. Csípője ring, mutatja, hogy hogyan szeretné. Most megfeszül, folytatom a kényeztetését, hogy az orgazmusa minden pillanatát megélhesse. A feszültség teste önkéntelen rángásában szabadul fel. Nevet. Nehezen bírtam ki, hogy ne élveztek el vele együtt.

Csodálatos vele. Minden rezdülésemre figyel. Pihegek egy kicsit, mellébújok és simogatom. Fantasztikus érzés, hogy egymással osztjuk meg örömünket. Vágyom arra, hogy viszonozzam, amit kaptam Tőle. Vágyom az Ő örömére. Csókolom és dédelgetem, ahol érem. Vágya fokozódik. Hamarosan mondja, kívánlak. „Kívánlak!” Hiszen már itt vagyok és vele! Mozdulok, magára húz. Ringatózunk. Élvezem, hogy most egyek vagyunk. Tekintetünk összekapaszkodik egy pillanatra, majd elengedjük egymást. Most együtt lövünk ki az univerzum határáig.

Boldoggá tettem. Úgy, ahogy ő akarta. Közben boldog voltam, hogy adhattam neki. Boldoggá tett!

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr664296835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wellwellwell (törölt) 2012.03.08. 14:10:36

Ez annyira tetszett, h ha nem tudnam h swinger vagy, azt mondanam, ez majdnem szerelem ;)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.08. 14:32:15

@wellwellwell: Köszi a kommentedet! :-)

:-D Swinger vagyok nem érzéketlen! :-) Vannak olyan "kapcsolataim", amikben vannak érzelmek. :-) Lehet, hogy nem hívnám szerelemnek, de a szerelmen kívül van választási lehetőség: vonzódás, barátság, kedvelés és biztosan lehet folytatni. ;-)

wellwellwell (törölt) 2012.03.08. 15:01:20

A szerelem furcsa dolog, van van, de felidezni nem tudom, ha elmult.

ebben a posztban viszont tobb az erzelem, mint az elozokben, ezert meglepett kicsit. de jo ertelemben.

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.08. 15:25:49

@wellwellwell: :-)

:-)

Ez lehet, hogy egy kicsit bonyolultabb mint, amit egy komment elbír.

Több megközelítési lehetőség is van, szerintem:

- az első, hogy simán csak szexet akarok (beszélek magamról, de meggyőződésem, hogy nem csak a magam nevében), még ekkor is kialakul arra az időre valamilyen bensőséges kapcsolat. Hiszen örömöt okozunk egymásnak.

- vannak, akikkel szívesen találkozom többször is és ők is velem, szóval ott már nyilván nem elég az, hogy jó a szex, beszélgetünk, figyelünk egymásra. Olyan barátságféle, de mégsem barátság, talán ilyen bizalmas viszony alakul ki.

- és van, amikor fellobban valami, de azt a helyén kell kezelni. :-) Egy szerelem, vagy kapcsolat nem lobbanás, hanem sokirányú elköteleződés. Én ilyent még mindig nem keresek. Már nyitott vagyok, de nincsen képben olyan pasi, aki minden szempontból oké, vagy én minden szempontból okét kaphatnék tőle! :-)

"Normál" emberek egy sima dugást, ami egy fellobbanás következménye már megbeszélés tárgyává tesznek... én és a kapcsolataim a helyén kezelik. Tudjuk, hogy van ilyen, ez normális. Talán ezért is van racionális vonulata egy kapcsolat kialakításának és ehhez fűződően egy sokkal felelősségteljesebb elköteleződés, mondjuk egy swinger, vagy simán egy tapasztaltabb ember számára. :-) Akár a szabad szerelem mellett is! :-)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.08. 15:39:50

@wellwellwell: Egyébkén lesznek még hasonló bejegyzések. ;-)

Én is belejöttem az írásba idővel. :-) Illetve lazultam a pasizás során. Talán már nem védekezem annyira és védem magam, hogy csak szex legyen. Simán jól érzem magam. Ha úgy alakul, hogy valaki nagyon szimpatikus, akkor megélem azt is és ez az íráson is nyilván látszik! :-)

Persze biztosan lesz még "száraz" leírás is a lucskos eseményekről! :-)

Peppone Botazzi 2012.03.08. 21:41:59

hú de érzelmes, eddig ilyet még nem is olvastam itt. úgy érzem minden kipróbált pasi különleges, kíváncsi voltam van e valaki aki kicsit többet jelent...

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.08. 23:15:12

@Peppone Botazzi: ... van, aki többet jelent ...

:-)

Köszi a kommented! :-)

Peppone Botazzi 2012.03.08. 23:47:55

nincs mit, olvaslak minden nap, tanulságos és izgalmas :-) Annyira NŐ vagy, hogy az már kész tanulmány...

wellwellwell (törölt) 2012.03.09. 09:10:52

@A.Halas: na errol beszeltem. a monogam, gyereknevelo, hetero nok mar nem is nok :D ez mar nem meno sajnos. Kar h keson jon ra ilyenekre az ember!

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.09. 09:35:51

@wellwellwell: Olyan fárasztó tudsz lenni! Én is monogám gyereknevelő nő voltam. De azt IS(!!!!!!!!) élveztem!

Ez a különbség...

Peppone Botazzi 2012.03.09. 10:46:04

én nem azt mondtam, csak itt egy csomó mindent megtudok trükközés és konvenciók nélkül úgy hogy nincs fal építve a nő köré...

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.09. 14:09:42

@Peppone Botazzi: Asszem az a komment nem Neked ment! Te egy mosolyt kaptál! :-*

Peppone Botazzi 2012.03.09. 14:36:20

akkor bocs hogy közbeszóltam, aut hittem well rám reagált. Szuper a mosoly is.

wellwellwell (törölt) 2012.03.09. 14:38:36

@A.Halas: es mi hozta ki beloled a nyitottsagot es az allatot? :)

A.Halassy · http://swingervagyok.blog.hu 2012.03.10. 05:53:11

@wellwellwell: Nem mi, hanem ki. A válasz: én magam...

Kíváncsi vagyok, ahogy Te is! :-) Hiszen, ha nem lennél az, akkor nem itt lennél, hanem egy receptblogon... ;-)

hukko 2021.08.18. 14:13:55

"A Kedvessel a szeretkezés mindig egy másik dimenzióban történik."

ez az írás annyira frenetikus... !!!
annyira átjön az a folyton vibráló feszültség, ami a megcselekvés és a kivárás között feszül...

ennél tényleg nem tehetjük boldogabbá egymást...

nagyon megérintettél e soraidon keresztül
pedig nem velem élted meg... de mégis?
vágyom ilyen "másik dimenzióban" létezni végre...
süti beállítások módosítása