Nyár közepén érkezett a levél, melyben egy férfi rágódik, hogy milyen lehet férfival, amire azt válaszoltam, hogy amíg nem próbálja ki, nem fogja megtudni. Nem teketóriázott, bejelentkezett egy travihoz és két nap múlva kaptam az üzenetet: "megvolt, majd mesélek". A részleteket ide kattintva ismerheted meg. Izgatottan, később aggódva lestem levelét, amit a napokban kézhez vehettem - képletesen. Íme:

"Szia! Kicsit késve, de most ülepedett le és fogalmazódott meg bennem, hogy mi is történt. Szóval ahogy írtam, időpontra mentem egy travihoz, hogy kipróbáljam milyen férfival.

Szerző: A.Halassy  2014.09.20. 17:31 3 komment

"De ő... öhm, nem buzi?" elnézést, hogy nem politikailag korrekt a kérdés megfogalmazása. "Nem hiszem. Vannak emberek, akik nem élik meg a szexualitásukat. Se így, se úgy."

És tényleg vannak ilyen nők és férfiak.

Szerző: A.Halassy  2014.09.16. 19:26 51 komment

Helló!

Nemrég eljutottunk a feleségemmel egy swingerklubba. Mindkettőnknek volt többes élménye korábban, de ezek még megismerkedésünk előtt történtek, külön élmények. Ebből is sejthető, hogy szexuálisan nyitottak vagyunk, a
swingerklub-látogatás is hamar szóba került a kapcsolatunk során, azonban csak évek múltával állt össze minden feltétel a látogatáshoz. Szigorú szabályokat nem szabtunk egymásnak, mindent lehet, ami jól esik, csak csináljuk együtt és tisztán kommunikáljunk. Olyan jellegű elvárásunk sem volt, hogy mi lesz az, amit mindenképpen meg szeretnénk tenni.

Szerző: A.Halassy  2014.09.15. 20:10 5 komment

Elgyengülök tőle és ezt az érzést szeretem. Szeretek elengedni mindent, kéjes vágyamra figyelni sem kell egyszerűen csak hagyom áramolni.

De mi is a szexuális vágy?

Szerző: A.Halassy  2014.09.14. 21:45 4 komment

Nem szeretem a házibulikat. Nem szeretem, hogy valakinek az otthonában vagyok, látom életének legintimebb részleteit, eszem a tányérjából, iszom a poharából. És szeretkezem az ágyában? Már amennyiben ez egy swinger házibuli.

Szerző: A.Halassy  2014.09.05. 23:46 40 komment

Tavasszal nem borultam virágomba, ahogy a természet, nem lobogott bennem a tűz, kalandot nem kerestem, belekényelmesedtem a hétköznapok kiszámíthatóságába. Ebbe az állóvízbe pottyant bele egy semmilyen szokatlan tartalommal nem bíró levél, aminek írója a véleményemet kérte swingerrel kapcsolatban. Szó szót követett és egy idő után azt vettük észre, hogy a beszélgetésünk egyre közvetlenebb lett, amit telefonszámcsere után megtöltöttük személyességgel és rohamosan közeledtünk a találkozás igényéhez.

Szerző: A.Halassy  2014.08.22. 22:02 1 komment

Péntek, klub. Péntek, fiús nap. Illetve hívhatnánk "nagy étvágyú csajok" napnak. Vajon jogosan nézek körbe kissé rémülten, hogy alig látok férfiakat? Igen, ez azt jelenti, hogy nőt viszont annál többet. Ebből mi lesz vajon?

Legutóbb rettentő sok pasi volt, abból mégis nekem, nőnek jobb történet kerekedhet, hiszen még a páros napokon is valamivel több a férfi. Végül is mindegy, hogy melyik nemből van több, mindenképpen időt kell beletenni az estébe, szórakozóhelyen ez könnyen megy.

Szerző: A.Halassy  2014.08.20. 23:26 5 komment

Ne haragudj a zavarásért. Csak el szeretném mondani, hogy - bár nem régóta de - olvasom a blogodat, vagyis gyakorlatilag már kiolvastam, és imádom. Persze nem így indult, mint utolsó az írásodban szereplő hölgynél. Viszont rengeteget változtam hatására.

Először én is titokban olvastalak... Pironkodás és percenkénti kiakadások közepette, aztán a párom szülinapjára megvettem a könyvedet.

Szóval köszönöm. Az indexponthunak is hálás vagyok.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ps.: Amúgy, még az jutott eszembe, saját példámból kiindulva, hogy tarthatnál országosan előadásokat mondjuk kifejezetten hapsiknak, akiknek a szex csak szex. Hátha megcsappanna azoknak a nőknek az aránya, akiknek halványlilájuk sincs az orgazmusról. Jó világ volna.  

bőr belső.jpg

a kép illusztráció? ;-)

 

Facen jelöljetek, nem igaz, hogy nincsen ezer ember, aki az ismerősöm lenne... :-)

Szerző: A.Halassy  2014.08.12. 12:57 15 komment

Címkék: swinger nőci

Mi, nők egy dolog miatt vagyunk egyben érdekesek és kiállhatatlanok, mégpedig amiatt, hogy bár racionálisan tudjuk, hogy mit kellene csinálni vagy hogyan kellene dönteni vagy merre kellene továbbmenni, mégis, ha van egy érzés, ami szerint másképp kell tenni, akkor az érzésre fogunk hallgatni. Ez éppoly kiszámíthatatlan számunkra, mint számotokra, férfiak számára. Emiatt vagyunk szerethetők és elviselhetetlenek is. :-) Ezért inkább csak szeressetek minket. :-)

Az alábbi beszélgetés nagyon bensőséges. Nő-nő között, szerintem ritka, ezúton is köszönöm a bizalmat. Remélem tanulságos lesz mindannyiunknak.

Szerző: A.Halassy  2014.08.07. 19:51 6 komment

"Érkezem Magyarországra, lesz valami jó buli akkor, esetleg könyvbemutató?" - jön a mail. Futólag találkoztunk már. Zs nyílt tekintetű, vonzó férfi. Megnézem a dátumot a naptárban, péntekre esik, megnézem a másik naptáramat, ami szerint klubozni fogok, ezek alapján válaszoltam "Egy exkluzív író-olvasó találkozót fel tudok ajánlani, mondjuk egy tea mellett, vagy akár klubban." Szóval így kezdődött.

Szerző: A.Halassy  2014.08.05. 14:10 15 komment

Egy kapcsolat elején az ember egész lénye vágyja a másik jelenlétét, közelségét, érintését és a szexet is. Szinte elképzelhetetlen, hogy valaha megváltozzon ez az izzás. Velünk. Soha. Nem. Történhet. Meg.

Szerző: A.Halassy  2014.07.31. 03:31 24 komment

"Na, hol is kezdjem.

Talán emlékszel, még tavaly augusztus környékén írtam neked először e témában tanács ügyében, és akkor azt mondtad, hogy swinger klubban próbálkozzunk, ne egyénileg, mert nagyobb a merítés. Egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a téma komolyabb felvetődése után a tettek mezejére lépjünk. A terv az egy nő, több férfi felállás volt. De csakis ez. Másik hölgy egyelőre nem jött szóba, párom ezt kikötötte. Mivel nekem is eleve ez a felállás volt az egész indító rugója, így ezen nem volt tovább mit megbeszélni. :)

Szerző: A.Halassy  2014.07.28. 20:48 23 komment

Bárcsak én is ott lehetnék minden egyes helyen, ahol Ti is, amikor olvassátok a blogomat. Grönland, az egyik legnagyobb kihívás, is besatírozódott - Zoli, köszi-puszi! Afrikában van még néhány fehér folt. 4.134.629 oldalletöltés, nem is tudom, hogy számoljam-e még.

Bár a blog könnyednek indult, vannak nem annyira könnyed témák is. Be kell vallanom, hogy nagyon megérint, amikor a legbelsőbb bensőtökbe avattok be. Hálásan köszönöm! <3 Mindez a zindexponthu nélkül nem jöhetett volna létre... :-)

A továbbiakban is igyekezni fogok megtartani az egyensúlyt a gyakorlat és az elmélet között. <3

térkép.JPG

Szerző: A.Halassy  2014.07.24. 23:44 Szólj hozzá!

"Csajbuli lesz, jössz?" Nem kapom fel a fejem az ötletre és a fantáziám sem indul be, így igyekszem diplomatikusan kezelni a lehetőséget a meghívás ezen szakaszában. "Na, mikor?" A dátumból rájövök, hogy 'A'ka szülinapi bulija. Az meg annyiból csajbuli, hogy például szól nekem, ahogy a többi barátnőjének is. Még egy hónap hátra van, ami hosszú idő és a hangulatom is teljesen visszatérhet, ha meg nem, akkor is elmegyek, legfeljebb a köszöntés után lelépek, mint tavaly.

Szerző: A.Halassy  2014.07.22. 15:41 3 komment

Pénteken klubban voltam, ez még nem az a poszt, pedig eléggé igazi férfiak voltak. :-P <3 Ez a poszt arról szól, hogy milyen vágyai vannak/lehetnek valójában egy férfinak, nevezetesen, hogy lehet-e és ha igen, akkor hogyan felépíteni elejétől fogva egy szexuálisan nem monogám párkapcsolatot.

Szerző: A.Halassy  2014.07.20. 18:55 19 komment

Címkék: swinger nőci

"Harmincas éveiben járó férfi vagyok, csodálatos, szerető feleséggel! Panaszra nincs okom, nyilván a hétköznapok, olykor nehezek, kinek nem.

Szerző: A.Halassy  2014.07.17. 15:04 41 komment

Többször van arról szó, hogy hogyan lehet szexuálisan még több örömhöz juttatni a nőket, mint a férfiakat. Talán ez azért van így, mert a férfiak nem annyira finnyásak és nem panaszkodnak annyit a szexre, mint a nők. Addig, amíg van szex.

Szerző: A.Halassy  2014.07.15. 17:18 25 komment

Mindig tanulok valami újat, de hogy vajon alkalmazom is az elkövetkezőkben? Nem biztos, de hátha valaki más megvilágosodik tőle. :-)

Szerző: A.Halassy  2014.07.14. 14:50 5 komment

Címkék: swinger klub swinger nőci

Mindenféle ember jár klubba, így kor tekintetében is széles a skála, ahogy nagyon fiatalok, úgy idősebbek is előfordulnak időnként. Testközelbe legelőször egy idős házaspárral kerültem, évekkel ezelőtt.

Szerző: A.Halassy  2014.07.12. 19:16 27 komment

"... a klubozásból annyi mindent lehet tanulni. Láttad, hogy minden pasi fogta a nője fejét szopáskor, ki milyen hévvel még rá is segített. Ha ezt csak pornóban látod, akkor nem biztos, hogy tudsz azonosulni vele..." folytatnám, de közbevág "Nem mindegyik csaj szereti, ha fogják közben a fejüket." "Jó, az szól és fel lehet fogni. A hangsúly azokon van, akik szeretnék, de nem fogják nekik."

Szerző: A.Halassy  2014.07.08. 19:24 6 komment

"Szerintem óriási szükség van az ismeretterjesztő munkádra. Bennem például sok mindent felszabadítottak az írásaid. Illetve, bátrabban a felszínre merem hozni ezeket."

Szerző: A.Halassy  2014.07.08. 19:10 Szólj hozzá!

Képek villódznak bennem, a tegnap éjszaka képei. Álmok verejtékben fürdő testekről, félhomályról, szenvedélyről, gyönyörtől ziháló hangokról.

Szerző: A.Halassy  2014.07.07. 23:48 2 komment

Hogy vagy? Minden oké! Megy a sablonválasz.

Szerző: A.Halassy  2014.07.06. 23:46 1 komment

Tudjátok, hogy mit csinál két nő együtt? Szerintem nemtől függetlenül beindul a fantázia, elképzelve, ahogy felfedezik saját érzékiségüket egy másik női testen, új illatokkal, ízekkel találkoznak, hatalmas férfikéz helyett, gyengéd női érintéssel ismerkednek és az ujjak, amik eddig csupán erős férfitestet érintettek lágy kecsességet és domborulatokat találnak.

Szerző: A.Halassy  2014.07.01. 19:26 6 komment

:-)

... a filmekben azt írják ki, hogy "három hónap múlva", "egy év múlva" vagy "öt év múlva". Az életben ez nem megy egyetlen képkockával ...

Én is kíváncsian várom a fejleményeket, mert bevallom, ezek a lelkizős részek nem annyira fekszenek nekem, sokkal szórakoztatóbbak a komolytalanabb, felhőtlenebb jelenetek, de úgy látszik kikerülhetetlenek az érzelmek. Nemhiába, emberek vagyunk.

Természetesen ezt is érdeklődéssel figyelem, mondhatni szeretem, hiszen a saját éltem! ;-)

Meglep, de nagyon örülök, hogy napról napra vannak új facebook ismerőseim és követőim, azt tudom javasolni, ha még nem tetted meg és érdekesnek találod a blogomat, jelölj be, mert ott mindig közhírré teszem, ha van valami mozgás, jobb híján azt, hogy vittem-e bikinit a strandra :-), esetleg az elkövetkezőkben azt, hogy pontosan hogyan agonizálok - ha sikerül egy kis öniróniával megközelítenem a történetet, illetve ha lesz végre egy nyugvópont, amihez lehet tartani.

Köszönöm az érdeklődő leveleket és azokat is, amikben megírjátok, hogy mit hozott a blog az életetekbe, miattuk született meg ez a poszt is és emiatt töröm a folytatáson a fejem. :-)

Szép nyarat és pusz és <3 és :-P és még egy szívecske! Meg egy :-* is! :-)

Szerző: A.Halassy  2014.06.30. 12:18 2 komment