Bárcsak én is ott lehetnék minden egyes helyen, ahol Ti is, amikor olvassátok a blogomat. Grönland, az egyik legnagyobb kihívás, is besatírozódott - Zoli, köszi-puszi! Afrikában van még néhány fehér folt. 4.134.629 oldalletöltés, nem is tudom, hogy számoljam-e még.

Bár a blog könnyednek indult, vannak nem annyira könnyed témák is. Be kell vallanom, hogy nagyon megérint, amikor a legbelsőbb bensőtökbe avattok be. Hálásan köszönöm! <3 Mindez a zindexponthu nélkül nem jöhetett volna létre... :-)

A továbbiakban is igyekezni fogok megtartani az egyensúlyt a gyakorlat és az elmélet között. <3

térkép.JPG

Szerző: A.Halassy  2014.07.24. 23:44 Szólj hozzá!

"Csajbuli lesz, jössz?" Nem kapom fel a fejem az ötletre és a fantáziám sem indul be, így igyekszem diplomatikusan kezelni a lehetőséget a meghívás ezen szakaszában. "Na, mikor?" A dátumból rájövök, hogy 'A'ka szülinapi bulija. Az meg annyiból csajbuli, hogy például szól nekem, ahogy a többi barátnőjének is. Még egy hónap hátra van, ami hosszú idő és a hangulatom is teljesen visszatérhet, ha meg nem, akkor is elmegyek, legfeljebb a köszöntés után lelépek, mint tavaly.

Szerző: A.Halassy  2014.07.22. 15:41 3 komment

Pénteken klubban voltam, ez még nem az a poszt, pedig eléggé igazi férfiak voltak. :-P <3 Ez a poszt arról szól, hogy milyen vágyai vannak/lehetnek valójában egy férfinak, nevezetesen, hogy lehet-e és ha igen, akkor hogyan felépíteni elejétől fogva egy szexuálisan nem monogám párkapcsolatot.

Szerző: A.Halassy  2014.07.20. 18:55 11 komment

Címkék: swinger nőci

"Harmincas éveiben járó férfi vagyok, csodálatos, szerető feleséggel! Panaszra nincs okom, nyilván a hétköznapok, olykor nehezek, kinek nem.

Szerző: A.Halassy  2014.07.17. 15:04 41 komment

Többször van arról szó, hogy hogyan lehet szexuálisan még több örömhöz juttatni a nőket, mint a férfiakat. Talán ez azért van így, mert a férfiak nem annyira finnyásak és nem panaszkodnak annyit a szexre, mint a nők. Addig, amíg van szex.

Szerző: A.Halassy  2014.07.15. 17:18 22 komment

Mindig tanulok valami újat, de hogy vajon alkalmazom is az elkövetkezőkben? Nem biztos, de hátha valaki más megvilágosodik tőle. :-)

Szerző: A.Halassy  2014.07.14. 14:50 5 komment

Címkék: swinger klub swinger nőci

Mindenféle ember jár klubba, így kor tekintetében is széles a skála, ahogy nagyon fiatalok, úgy idősebbek is előfordulnak időnként. Testközelbe legelőször egy idős házaspárral kerültem, évekkel ezelőtt.

Szerző: A.Halassy  2014.07.12. 19:16 22 komment

"... a klubozásból annyi mindent lehet tanulni. Láttad, hogy minden pasi fogta a nője fejét szopáskor, ki milyen hévvel még rá is segített. Ha ezt csak pornóban látod, akkor nem biztos, hogy tudsz azonosulni vele..." folytatnám, de közbevág "Nem mindegyik csaj szereti, ha fogják közben a fejüket." "Jó, az szól és fel lehet fogni. A hangsúly azokon van, akik szeretnék, de nem fogják nekik."

Szerző: A.Halassy  2014.07.08. 19:24 6 komment

"Szerintem óriási szükség van az ismeretterjesztő munkádra. Bennem például sok mindent felszabadítottak az írásaid. Illetve, bátrabban a felszínre merem hozni ezeket."

Szerző: A.Halassy  2014.07.08. 19:10 Szólj hozzá!

Képek villódznak bennem, a tegnap éjszaka képei. Álmok verejtékben fürdő testekről, félhomályról, szenvedélyről, gyönyörtől ziháló hangokról.

Szerző: A.Halassy  2014.07.07. 23:48 2 komment

Hogy vagy? Minden oké! Megy a sablonválasz.

Szerző: A.Halassy  2014.07.06. 23:46 1 komment

Tudjátok, hogy mit csinál két nő együtt? Szerintem nemtől függetlenül beindul a fantázia, elképzelve, ahogy felfedezik saját érzékiségüket egy másik női testen, új illatokkal, ízekkel találkoznak, hatalmas férfikéz helyett, gyengéd női érintéssel ismerkednek és az ujjak, amik eddig csupán erős férfitestet érintettek lágy kecsességet és domborulatokat találnak.

Szerző: A.Halassy  2014.07.01. 19:26 6 komment

:-)

... a filmekben azt írják ki, hogy "három hónap múlva", "egy év múlva" vagy "öt év múlva". Az életben ez nem megy egyetlen képkockával ...

Én is kíváncsian várom a fejleményeket, mert bevallom, ezek a lelkizős részek nem annyira fekszenek nekem, sokkal szórakoztatóbbak a komolytalanabb, felhőtlenebb jelenetek, de úgy látszik kikerülhetetlenek az érzelmek. Nemhiába, emberek vagyunk.

Természetesen ezt is érdeklődéssel figyelem, mondhatni szeretem, hiszen a saját éltem! ;-)

Meglep, de nagyon örülök, hogy napról napra vannak új facebook ismerőseim és követőim, azt tudom javasolni, ha még nem tetted meg és érdekesnek találod a blogomat, jelölj be, mert ott mindig közhírré teszem, ha van valami mozgás, jobb híján azt, hogy vittem-e bikinit a strandra :-), esetleg az elkövetkezőkben azt, hogy pontosan hogyan agonizálok - ha sikerül egy kis öniróniával megközelítenem a történetet, illetve ha lesz végre egy nyugvópont, amihez lehet tartani.

Köszönöm az érdeklődő leveleket és azokat is, amikben megírjátok, hogy mit hozott a blog az életetekbe, miattuk született meg ez a poszt is és emiatt töröm a folytatáson a fejem. :-)

Szép nyarat és pusz és <3 és :-P és még egy szívecske! Meg egy :-* is! :-)

Szerző: A.Halassy  2014.06.30. 12:18 2 komment

Soha nem voltam oda az esküvőkért. Amikor kiskoromban a szüleim elvittek biztos, hogy nagyon unatkoztam, vagy valami olyat tettem, amiből balhé lett.

Manapság viszont csak piálni lehet.

Miközben azon tűnődtem, hogy minek jöttem el, semmi szükségem az ilyen "és mi újság van mostanában veled?" – beszélgetésekre… Akkor! Megláttam valakit az egyik rokonommal beszélgetni. Épp olyan volt, akitől rögtön meg tudok őrülni. Csodálatos finom bőr, csak egy kevés natúr smink, a mosolya pedig teljesen magával ragadott. Lenyűgözően sima és finom bőre volt. Visszafogott, de mégis kihívó, térdig érő szoknya volt rajta, így jól megszemlélhettem a piszok szexi lábait. Eddig még nem találkoztam vele. El is terveztem, hogy ezen változtatni fogok.

Szerző: A.Halassy  2014.06.19. 23:57 3 komment

...akik a tűzzel játszanak, mégis angyalok vigyáznak rájuk... 

Szeretném népszerűsíteni azokat a férfiakat, akik szereti a nőket, mint például a posztíró és egyébként a többsége az erősebb nemnek. Remélem kedves nőtársaim meglátjátok ezt és el tudjátok fogadni. :-) De nézzük a posztot! Én szeretem!

"Szombat éjjel jazz barlang, csak meghívott vendégeknek.

Szerző: A.Halassy  2014.06.16. 00:48 4 komment

Jó pár éve történt, interneten ismerkedtünk meg. A levelezések már a ködbe vesztek, de ami történt az örökre beírta magát az emlékeimbe, méghozzá a legszebb részére.

Már 2-3 alkalommal találkoztunk és biztos voltam benne, hogy épp úgy élvezi az életet, mint én. Sikerült egy szabad éjszakát leszerveznem. Jó idő volt (legalább is, úgy tűnt). Kölcsön kértem egy barátom motorcsónakját más talán azt írná, hogy jacht, de nem volt az igazán. Egy kényelmes, kellemes csónak, jó erős motorral. Irány a Duna! Egy picit fújt a szél, ami arra sarkalt minket, hogy jobban összebújjunk és érezzük egymást. Mígnem egy akkora vihar kerekedett, hogy alig bírtam kikötni a gépet egy magán stéghez. Rá akartam húzni a ponyvát, de csak kívülről lehetett rázárni.

Szerző: A.Halassy  2014.06.14. 20:36 2 komment

Írjak a nőről – kértétek többen, többször és ilyenkor éreztem némi bátorítást, hogy engedjek meg magamnak kicsit kritikusabb hangvételt.

Látunk előre, de hátra nem, a jó tulajdonságainkat látjuk, mert elől vannak, a nem annyira jó tulajdonságok pedig a hátunk mögött, mi magunk nem látjuk őket, viszont mások megmutathatják. A kérdés, hogy elfogadjuk-e, no az is, hogy kitől.

Szerző: A.Halassy  2014.06.12. 14:13 1 komment

Tudom, legutóbb azt írtam, hogy többet nem megyek klubba, de másként alakultak a dolgok. Tényleg soha nem mondhatjuk, hogy soha. Ez tehát a harmadik klublátogatásom története. Most hétvégére esett a swingerezésem és pont annyira izgultam már reggel óta, mint akár az első alkalommal.

Szerző: A.Halassy  2014.06.10. 23:08 3 komment

Mint másra, erre sem lehet egyértelmű választ adni. Eleve hogyan kapcsolódik össze a szexiség és a mosogatás?

Mindenképpen szexi, ha egy férfi egyedül él és nem teríti be a koszos edény a lakását. Vonzóvá teszi az igényesség, hogy maga körül rendet tart és teljesen mindegy, hogy ő maga csinálja, vagy van "takinénije".

Szerző: A.Halassy  2014.06.09. 00:01 44 komment

Hatalmas közlésvágyam van (magyarul: hiányoztok), sok gondolat kavarog bennem, de amíg kavarog, addig nem tudom lerögzíteni és egy poszttá összefogni. Lehet, hogy annyi nyugodt időm sincsen, amíg le tudnék ülni és rájuk figyelve egyesével elkapdoshatnám és sorokba szoríthatnám őket. Szóval szálljanak szabadon egyelőre és nézzük, hogy mik történnek az alvégeken.

Szerző: A.Halassy  2014.05.27. 14:02 6 komment

Gondoltuk megnézünk egy szerdai napot, ha már Pesten vagyunk. Élmény dús volt, pedig nem voltak sokan, talán hét pár és néhány szóló férfi. Kilenc órára értünk és éjfél körül már eljöttünk. Mindig volt valahol akció, noha a párok nagyon tartózkodóak voltak. Volt egy török pár a lány 30 év körül, a férfi 50-55.

Szerző: A.Halassy  2014.05.19. 00:09 19 komment

Klub. Kell hozzá az a fajta pillanatnyi hangulat, ami be tudja fogadni az azonnali szexuális élményt, és a lehetőségét annak, hogy valami kiszámíthatatlan fog történni.

Emlékszem korábban mindig azzal az érzéssel érkeztem, hogy „nem fog senki megdugni”, így volt bennem erős nyitottság, hogy megközelíthető lehessek, illetve nyitottság, hogy befogadóvá tudjak válni.

Szerző: A.Halassy  2014.05.12. 21:28 14 komment

Adósa maradtam valakinek az első és eddigi egyedüli klublátogatásomkor.

A klub üzenőfalán próbáltam megtalálni, kaptam több választ is, de lecsekkoltam, hogy valóban vele levelezek-e? Mindig kiderült, hogy nem. Eltelt néhány hét mire jött a nagybetűs válasz, örömmel venné, ha ismét találkoznánk a klubban. Ezek után indultam el és értem oda egy kicsit korábban. Ez itt a reklám helye: A Tik-takba mentem. Az öltözőben egy fiú már vetkőzött. Köszönés után én is levetkőztem. Ajtó nincs az öltözőn és bárhová álltam, volt tükör. Így a tükörben láttam, ahogy engem néz. Folyamatosan. Az nem zavar, ha szeretkezés közben néznek, de amikor egyedül húzom le a bugyimat, akkor ez eléggé személyes (szerintem).

Szerző: A.Halassy  2014.05.02. 20:43 6 komment

Szia Andi,

hát mi is átestünk az első klub élményen, érdekes volt, főleg másnap és azután: nem tudtunk másról beszélni. Köszönjük még egyszer az ajánlást, nekünk elsőre bejött.

Szerző: A.Halassy  2014.04.30. 01:43 15 komment

Hol is kezdjem? Így látatlanban is irigylem a párod. Szeretnék a helyében lenni, hiszen egy ilyen nyitott csajszija van!

A lényeg, hogy a párom és köztem elég nagy a korkülönbség. Hiába mondtam, hogy keressen egy magához valót, nem tette. Én a korom miatt akarok neki kedvezni. Ne akkor akarjon majd élni, amikor a kutyának sem kell. Én úgy gondoltam, hogy neki is jár, mint a többi korabelinek, hogy legyen fiatal pasival is.

Szerző: A.Halassy  2014.04.23. 19:59 7 komment