Hol is kezdjem? Így látatlanban is irigylem a párod. Szeretnék a helyében lenni, hiszen egy ilyen nyitott csajszija van!

A lényeg, hogy a párom és köztem elég nagy a korkülönbség. Hiába mondtam, hogy keressen egy magához valót, nem tette. Én a korom miatt akarok neki kedvezni. Ne akkor akarjon majd élni, amikor a kutyának sem kell. Én úgy gondoltam, hogy neki is jár, mint a többi korabelinek, hogy legyen fiatal pasival is.

Szerző: A.Halassy  2014.04.23. 19:59 2 komment

"Szia! Imádom az írásaidat! A könyved elolvasása után már biztos voltam abban, hogy ki fogom próbálni azt a világot! Imádlak! Lehet, hogy ha te nem vagy és ezt a könyvet nem írod meg, akkor soha nem jutok el idáig! Imádom azt, ahogy azóta megváltozott az életem, a felfogásom! Még így "ismeretlenül" is szeretlek!"

Zavarba jövök az ilyen soroktól. Erre mégis hogy lehet reagálni? :-) Én is szeretem azokat, akik olvassák a blogomat, a könyvet. Az viszont sokkal érdekesebb, hogy megváltozott a felfogása. Rá is kérdeztem, hogy mit ért ez alatt, nem gondoltam, hogy ehhez a poszthoz fogunk kilyukadni.

Szerző: A.Halassy  2014.04.21. 19:41 11 komment

Örömmel tudatom, hogy utolsó levél-váltásunk óta MEGVOLT ÉLETÜNK ELSŐ KÖZÖS SWINGER ÉLMÉNYE!!! 
Íme, a beszámolónk:

Pénteken estünk át életünk első swinger élményén és a helyzet az, hogy máris visszavágyunk. Na, de hogyan is kerültünk ide?

Szerző: A.Halassy  2014.04.19. 21:39 86 komment

Hogy kerül egy nő egyedül egy budaörsi swinger klubba, ráadásul hétköznap? Elmesélem történetemet.

Évek óta olvasom Andi blogját, nem egyszer eljátszva a gondolattal, hogy mi lenne, ha én is elmennék és megnéznék egy ilyen klubot? Ez aztán hónapokig csak a fejemben játszott, amíg nem úgy nézett ki sikerült megtalálnom a megfelelő partnert. Vele is elolvastattam Andi blogját, megnéztük az összes budapesti klub honlapját, még regisztráltunk is az egyiken, aztán hirtelen kiderült, hogy ő mégsem gondolta komolyan. Újabb hónapok teltek el, mikor csak gondolatban jutottam el klubba.

Szerző: A.Halassy  2014.04.18. 12:37 40 komment

Szívem csak fáj
ideje váltani,
többé nem érdekel érzelem
csak a hús, ami kell nekem.

Másnak sem számít fájdalmam,
engem miért érdekelne baja?
Hedonista vagyok mától,
csajokban a mámor.

Szerző: A.Halassy  2014.04.11. 17:19 2 komment

"Szeretném megkérdezni, ha meg tudom fogalmazni, hogy ismersz olyan technikát, amikkel ki tudom tisztítani magamból ezt a sok energiát, amit átengedtem magamon az elmúlt időszakban. Lehet, hogy nem jól fogalmaztam, de remélem érthető. :-) A tapasztalat maradhat, természetesen, nincsen bajom a történettel. Lehet, hogy nem is kell csinálni vele semmit." írom mailben a Mesternek.

"Igen. Megcsinálom." jön a határozott választ.

Szerző: A.Halassy  2014.03.30. 09:49 53 komment

Sima beszélgetést akartam egy izgalmas nővel, nem azt, hogy kitöltse a gondolataimat és naponta órákig ne csak gondoljak rá, hanem így-úgy beszéljek vele.

Az év végén az embernek mindenfelé kötelezettségei vannak, rendezvényre, összejövetelre jár. Egy ilyen alkalom után, késő este, kissé spiccesen írtam rá Facebookon. Válaszolt, aztán pár mondat után elkérte a telefonszámomat és felhívott, ugyan kissé rátarti volt, ezzel együtt még mindig izgalmasnak találtam.

Szerző: A.Halassy  2014.03.26. 12:36 48 komment

"Kedves Andrea!

Még egyszer köszönöm a tegnap esti előadásod a CH-ban. Ja, és mielőtt elfelejteném, köszönöm a két puszit és a kellemesen hosszas kézfogást! Nem is emlékszem mikor kerültem utoljára ilyen intim közelségbe egy vonzó nővel! :)))

Szerző: A.Halassy  2014.03.24. 16:40 9 komment

Most voltam harmadszor swingerklubban. Először kíváncsiságból mentem, nagyobb társasággal, de végül is ’akció’ nem lett belőle, csak ittunk, táncikáltunk és hazamentünk. Kíváncsiak voltunk.

Pár hónappal később a párom és egy barátja beszélt rá hogy menjünk el, nézzünk körül megint. Ugyanaz a klub volt, de lényegesen pozitívabb volt az élmény. Egyszerűen csak azért, mert más volt a hozzáállásom. Nem voltam „egyedül”. A partnerem és a másik srác belesegítettek a helyzetbe, rengeteg gyengédséget kaptam, és a végére olyan full gangben közepén találtam magam, hogy csak lestem. Imádtam és élveztem a rengeteg figyelmet. Kielégíteni azt a sok férfit. Csodás volt az élvezet és a hatalom keveréke.

Szerző: A.Halassy  2014.03.16. 11:53 69 komment

Szia Andi, újra „tollat” kellett ragadnom, mert a korábbi, 2 héttel ezelőtti este után, ami elég vegyesre sikerült újra ellátogattam ugyanabba a klubba, hogy még egyszer próbát tegyek és lehetetlen, hogy ezt a pozitív és teljesen ellentétes érzést, tapasztalatot ne osszam meg Veled,aki hihetetlenül sokat adsz mind a blogod, mind a törődő hozzáállásod által.

Szerző: A.Halassy  2014.03.15. 16:34 15 komment

Szia Andi,

lehet hogy kicsit hosszú lesz a levél, előre is elnézést érte.

Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem, mit érzek az első swingeres élményem után... Eltelt egy hét múlt péntek óta és most kezdenek leülepedni, megérlelődni a dolgok bennem.

Egy hete pénteken elmentem klubba. Úgy voltam vele, hogy semmi sem kötelező, kíváncsi vagyok rá, akkor miért ne nézném meg, legfeljebb, ha nem tetszik eljövök.

Szerző: A.Halassy  2014.03.10. 00:00 24 komment

:-)

Igyekszem nem nagyon elszállni ezzel a poszttal.

Az úgy volt, hogy megrémültem, hogy mennyire béna vagyok az ágyban, mármint én ász vagyok, de a testem nem egészen olyan, mint amilyen arcát mutatta korábban. Nem csoda, hogy így reagál, ha leszoktatom a szexről... Szóval elhatároztam, hogy visszakerülök a vérkeringésbe. Persze el lehet ezt dönteni fejben, ha az ember lelkileg nem felkészült, pontosabban "valójában" nem erre vágyik, szíve szerint egészen mást tenne, akkor vagy pofonokat eredményez az erőlködés, vagy jobb esetben - mint nálam - inkább össze sem jön a katasztrófát elkerülendő.

Szerző: A.Halassy  2014.03.09. 00:00 19 komment

Kedves Andi, Néhány tanácsot és talán egy kis bátorítást szeretnék tőled kérni :)

  - Szia! Kedves vagy, hogy megkerestél és a bizalmadba fogadtál! :-) Mielőtt a leveledbe válaszolok leírom, hogy széles mosollyal olvasom, hogy mekkora a farkad! :-P A nagy farok ott kezdődik, ahol az átlag gumi nem működik... Azért írom, hogy a bizalmi index kiegyenlítődjön kettőnk között. ;-)

Úgy néz ki, hogy hosszas álmodozás után, szombaton lesz lehetőségem eljutni egy swingerklubba.

Szerző: A.Halassy  2014.03.07. 08:54 10 komment

Címkék: swinger nőci

Szabadnap a strandon, ketten megyünk, napozunk délelőtt, úszunk délután, közben meg olvasunk, nézelődünk. Nyugis nap. Kora este felegyünk a házba, míg összedobok egy gyors vacsorát, addig letusol, majd én is. Estére látszik igazán, hogy mit művelt a nap, mi lett a következménye a naptej adagolásának, elhagyásának. A napozás utáni olaj mindenképpen nyugtató hatású. "Bekenem a hátad!" A vállával kezdem, a felkarjára is kenek, majd végigsimítom a háta két oldalát, a gerince mentét, aztán megint a szélét. Olajat öntök a kezembe, átmelegítem és folytatom dereka hajlatán, csípője ívén. Határozottak a mozdulataim, tekintetem issza a látványt. Belecsípek az oldalába oldani egy kicsit a helyzet furcsaságát és nevetek egyet. "Nem vagy csikis, mi?" Aztán mellé állok és karját is beolajozom. Hagyja. Átmegyek a másik oldalra, majd szembeállok vele és még mindig kacarászva elkezdem kenni a nyakát és mellkasát, a melle bikiniből kilátszó részét játszva megkeresve a fehér határvonalat és egy ujjal követve a pirosbarnára gyötört bőrt. "Pár óra és szép barnává szelídül a sokkhatás." Bekenem a hasát és letérdelek elé, hogy a lábát is bekenjem. A puncija a szemem magasságába kerül. Már nem nevetgélünk. Felnézek rá...

Szerző: A.Halassy  2014.03.06. 12:54 28 komment

Címkék: swinger nőci

Kedves Andi ! Annyi érdekes történet mellé gondoltam az enyém is belefér és az alábbi történet azt igazolja, hogy sokszor akkor történnek érdekes dolgok az emberrel, amikor nem is számít rá.

Sok-sok külföldön töltött év után költöztem vissza Budapestre és ezek alatt az évek alatt sok minden történt velem, amibe a szexuális kalandok is beletartoztak.  Voltak különböző korú és nemzetiségű barátnőim, átéltem a hármas felállás és a szwingerezés kalandját is és különleges élmény volt itthon egy olyan blogot olvasni, mint az „Egy szwinger nőci naplója”.

Szerző: A.Halassy  2014.03.04. 11:31 4 komment

Címkék: swinger nőci

Kedves Andi! Legutóbbi fiaskódat megtapasztalva határoztam el magam, hogy megírom Neked a történetemet.

Hosszú ideig éltem boldog párkapcsolatban egyetlen asszonnyal, Mariskával. Kapcsolatunk első percétől, az első együttléttől kezdve nagyon kívántuk, élveztük egymást, az összefonódást. Az összeszokás, a gyakorlat hozta, hogy megtanultam, hogyan juttathatom a legnagyobb élvezethez, orgazmushoz. Különös képessége volt ehhez, spriccelve élvezett, ha megfelelő módon, ritmusban dugtam. Mindent megtettem, hogy ezt a gyönyörűséget gyakran átélhessem vele. Megtanultuk, hogyan kell a megfelelő pillanatban rácsókolnom a pinájára, hogy a számba spricceljen. Ezután nyomtam belé a farkam és élveztem, élvezett ő újra.

Szerző: A.Halassy  2014.02.27. 16:21 8 komment

Címkék: swinger nőci

Kedves Andrea!

Előre is elnézést kérek, de nem vagyok még olyan oldott, olyan bátor, hogy nyíltan felvállaljam magam, így udvariatlanul bár, de nem mutatkoznék be...

 - Kedves vagy, hogy engem kerestél meg, köszönöm a bizalmadat! :-) A leveledbe válaszolok. :-) Rólam sem lehet tudni, egészen pontosan, hogy ki is vagyok! Teljesen megértem a titkolózásodat, ezen ne aggodalmaskodj.

Mellesleg családanya vagyok, dolgozó nő, aki nagyon szereti a férjét - és viszont. Úgy gondolom, hogy szép, egészséges, normális életet élek - hála érte a Jóistennek! Férjemmel a szexuális életünk szerintem irigylésre méltó - még több, mint 10 év együttlét után is mindig tudunk újabb és újabb színt, izgalmat belevinni, szerencsére teljes odaadással, gátlástalanul.

Szerző: A.Halassy  2014.02.26. 08:31 33 komment

Címkék: swinger nőci

„Magas szexuális kultúrám van!” vetik oda néhányan fölényesen, magukat értékelve, ajánlva, minősítve, ezzel egyben mély szakadékot húzva önmaguk és hallgatóságuk közé, akik nem feltétlenül tesznek végleges és ellenőrizhetetlen kijelentéseket.

Eleve nem tudom, hogy pontosan mi a mértékegysége a szexuális kultúrának, így én értelmezni sem tudom a magast, mint jelzőt. Onnan jöhet, hogy létezik a magas kultúra fogalma, ami bizonyos – például a marxista ­- filozófiai irányzatokban a szellemi kultúrát jelöli, szembeállítva társadalmunkat átható, különböző területek napi tevékenységeit felölelő anyagi kultúrával, amibe - többek között - a szexualitás is beletartozik.

Szerző: A.Halassy  2014.02.24. 13:37 43 komment

Terveztem volt, hogy valami jópofa felvezetéssel érkezek el a blog második szülinapjához, de a napsütéses szürke hétköznapok nem inspiráltak.

Az elmaradtak nem tűnnek el az idő ködében és a jelentőségüket sem veszítik el, egy évforduló pedig csendben megemlékezve is felemelő lehet. :-)

A kétségtelenül szórakoztató kalandoktól indulva érzelmi életemen keresztül a legbensőségesebb gondolataimig kísértetek utamon, kritizálva, kételkedve, kíváncsian, kacagva nem utolsó sorban biztatva és rengeteget segítve nekem.

Szívesen nézek rá a mai napig a számlálóra, hogy éppen hányan vagytok velem és örömmel látom, hogy mindig találok a blogon valakit, lehet, hogy éppen Téged.

Szórakoztat, hogy látom milyen érdekes nevű városokból kattintotok a blogra, akár itthon, akár külföldön.

Szeretem a leveleiteket, amiben megírjátok, hogy kipróbáltatok valamit legyen az testi kaland vagy lelki, gondolati próbatétel és jól éreztétek magatokat benne, bevált.

Így kicsit kéz a kézben megyünk, ha nem is egy úton.

 <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3

második.bmp(3.583.882)

Szerző: A.Halassy  2014.02.15. 23:50 16 komment

A hármas szex másik változata válaszul az én kalandomra, a következő történet landolt a levelesládámban: :-)

A barátnőmmel, Julival és egy korábbi szexpartneremmel, Gizivel megbeszéltem minden férfi vágyát, a két nő egy férfi felállást. Ez az ő fantáziájukat is foglalkoztatta. Egy pénteki nap estéjére esett a választásunk.

Szerző: A.Halassy  2014.02.14. 17:08 6 komment

Az öt szeretetnyelv elmélet lényege, hogy mindenkinek van személyes szeretetnyelve, ami a nyelvhez hasonlóan viselkedik és mint, ahogy két eltérő anyanyelvvel rendelkező ember is csak nehezen vagy egyáltalán nem tud kommunikálni egymással, úgy az eltérő szeretetnyelvet beszélők félreértések, csalódások és párkapcsolati problémák zűrzavarában találják magukat. Az öt szeretetnyelv a következő: elismerő szavak; minőségi idő; ajándékozás; szívességek; testi érintés. Ezek közül mindannyiunknak van egy elsődleges szeretetnyelve, amely mélyebben hat ránk az összes többinél. Hasonlóan, ha nem beszéljük párunk elsődleges szeretetnyelvét, akkor ő valószínűleg nem érez kellő szeretet, még akkor sem, ha a többi nyelvet jól beszéljük.

Szerző: A.Halassy  2014.02.07. 00:58 33 komment

hamar megöregszik. ;-)

Nem hiszem, hogy így lenne. A lényeg viszont: nem szeretném egyesével megbeszélgetni kedves érdeklődő ismeretlen és ismerős ismerőseimmel a "mivanveledet", ezért egy gyorsnak - szánt - helyzetjelentést prezentálok a következőkben.

Szerző: A.Halassy  2014.02.05. 01:08 8 komment

„Érdekes, hogy amióta beszélgetünk, azóta rengeteg szexuális élményem eszembe jutott. Te vagy az én Recallom, nagyon érdekes újraidézni a dolgokat…

Észrevettem négy féle nő van szopás tekintetében.

Szerző: A.Halassy  2014.01.29. 11:16 39 komment

Címkék: swinger nőci

„Jó kis olvasmányos a könyved.” jön az sms. Jézusom, olvassa… ezt akartam én? Kíváncsi volt rá, én is a véleményére… „Utam hozzád.” ezt írtam a példányába.

Szerző: A.Halassy  2014.01.29. 10:41 Szólj hozzá!

Ilyen típusú levél régen került a blogra:

"Szia Andi! :-)

Nem is tudom, hol kezdjem, annyi mindent írnék és kérdeznék, ha mindet leírnám el sem olvasnád, meg mire a feléhez érnék, elfelejteném a többit.

Szerző: A.Halassy  2014.01.29. 10:38 2 komment