Meg.

Hogy hosszabban is kifejtsem? Kezdem a legelején. Írtam arról, hogy mit tehetnek a férfiak a jobb szexuális életért, a posztban többször is kiemeltem, hogy valahogy a nők fantáziáját meg kell mozgatni. Tévedsz, ha azt hiszed az én esetemben másképp van. Nem. "Mi a szexuális vágyad, fantáziád?" kérdésre, lehet, hogy nem hiszed, szívesen engedném, hogy bepillants a fejembe, de ennyi erővel egy sötét gödörbe is nézhetnél, ahol időnként villanásnyi érzéki képeket látnál, más válasz nincsen. A történés közepette feltalálom magam, de előtte semmi, utána még egy ideig valami.

Valamiben mégis hasznos volt a klubozás előtti elmarad pénteki randimmal töltött másfél napos ismerkedés: az izgalmas fantáziák felvillanyoztak s felelevenítették lábfétises élményeimet.

Szerző: A.Halassy  2014.10.26. 23:33 11 komment

Címkék: swinger swinger nőci

Rám fér egy kis kikapcsolódás, meg is szavazok magamnak egy lazítós estét, amit azonnal követ a feszítő kérdés, hogy miként tervezzem a tervezhető részét, a kiszámíthatatlan úgyis alakul majd, ahogy elő van írva. Először is hogyan menjek: egyedül vagy sem, autóval vagy sem. A hosszú út kellemesebb társaságban, ehhez viszont jó társaság kellene, amit nem egyszerű leakasztani. Egyedül megyek. Szeretek mobil lenne, tehát akkor elindulni, amikor én akarok. Autóval megyek. Buliban jólesik valami alkohol is. Na, az előző feltételekkel ez hogyan oldható meg vajon? Ott alszom. Boldog vagyok az estém alakulásával. Spontán mosolyra húzódik a szám hét közben, amikor eszembe jut a péntekem.

Megírom az előző posztot is, hogy az új élményemnek azonnal legyen helye majd, benne ecsetelem a köszönős és klubba hívós kedves facebook-felhasználókhoz kapcsolódó érzéseimet, amire szerda délelőtt meg is érkezik a válasz. Válasz a világomból "Szia." Egész estig halogatom, hogy reagáljak rá valamit, végül visszaköszönök és várom, hogy mi következik. "Szombaton eljössz velem klubba?" Felnevetek és rákattintok az adatlapjára. Nyálcsorgatóan jó pasi a profilképen. A tevékenysége alapján kamunak tűnik, de swinger ismerősei vannak, így okézom a tag valódiságát. "Élőben szeretek ismerkedni és pénteken megyek klubba." "Akkor ne is próbálkozzam tovább?" "Nehezen mondanám, hogy ne." Vagy valami hasonló, nem nézem vissza, de ilyen mederben folyik a beszélgetés, hamarosan elkérem a telszámát, másnap felhívom. Döglesztő hang a döglesztő test mellé. Uhh! Kivételt kell tennem. Nyilván ezzel ő is tisztában volt. "Mielőtt klubba megyek összefuthatunk, ha van kedved." ajánlom fel, hogy életet kapjon ez a történet, aztán alakul, ahogy alakul, a teázástól elméletben a közös klubozásig is eljutunk és ennyiben maradunk. Persze a beszélgetéseink a szex irányába terelődnek és érdekes víziókat ad, illetve ehhez kapcsolódó emlékeket elevenít fel bennem, amik meg is valósulnak az estém folyamán, de hadd kezdjem az elején.

Szerző: A.Halassy  2014.10.19. 16:48 6 komment

Nagyon szeretek ismerkedni. Persze ez nekem halálosan könnyen megy, gondolhatod, sokak számára tűnhetek érdekesnek a blogom miatt. Biztosan jobb helyzetben vagyok, mint nélküle, hiszen nagy tisztelettel - egyben unva is kicsit - csoportokra bontom fejben az engem megkeresőket. Egyedül a köszönők bosszantanak, esetükben érzem úgy, hogy micsoda időpazarlás a létezésük, ők ugyanis kizárólag köszönnek. "Szia." Van, hogy jókedvemben talál meg egyik másik és tesztelem, hogy vajon még mindig ugyanaz-e a forgatókönyv és persze igen. Köszönés után hogyvagyozással folytatja. Itt jön a sablonválasz "ez a blogger facebook oldala, ha tudok segíteni, akkor írd meg, majd válaszolok, csetelni nincsen időm". Elnézést kérnek... merthogy nem tudnak ennél továbblépni. Aztán vannak, akik különböző módon megkérnek, hogy menjek el velük klubba. Nem, nem meghívnak, hanem én legyek a kísérőjük. "Nem szolgáltató vagyok." "Persze, nem is úgy gondoltam." "Akkor miért nem úgy közeledsz felém, mint egy nőhöz szokás." Ezekben az esetekben is előre tudom, a forgatókönyvet, mivel meggyőződése a megkeresőnek, hogy a három kívánságban van és ő kapta el a pöttyös labdát, joggal várja kívánságának azonnali teljesítését. De nem ez történik. Ki a hibás? Persze, hogy én, aki fennhordja az orrát vagy túl magas lovon ül. Mikor melyik.

Vannak jófej emberek is, akik megkeresnek, de tudom, hogy semmi rezgés nincs vagy nem lenne köztünk. Hogy honnan? Női megérzés. Ami persze lehet hibás, de nőként kénytelen vagyok rá hagyatkozni. :-) Ők kapják az élőben szeretek ismerkedni választ, ami igaz.

Attól még hiszek a netes ismerkedésben!

Szerző: A.Halassy  2014.10.13. 22:06 18 komment

Beszélünk. Mi nők aztán állandóan. Mikor mit. Időnként bárgyúságot is.

Mint legutóbb Emma W. felnőttszínésszé vált gyermekszínész (Hermione). A nemek egyenjogúságáért szólalt fel és arról győzködte a hallgatóságát, hogy a nemek egyformák. Az egyenjogúság és az egyenlőség nem ugyanaz, ahogy a férfiak és a nők sem egyformák. Nem csak a nemi jellegeket figyelembe véve. "A férfiaknak és a nőknek is szabadon ki kellene tudni mutatni az érzelmeiket. A férfiaknak és a nőknek is szabadon ki kellene tudni mutatni erejüket… Ideje, hogy egy skálán képzeljük el a nemeket, nem pedig két, ellentétes tulajdonságokat tartalmazó kategóriaként." mondja a kishölgy. Az jutott eszembe, amikor ezt olvastam, hogy sajnálom, hogy a nagy erejében nem volt alkalma igazán közel engedni magához férfit, aki megmutatja az érzelmeit. Nem, nem csak a szerelmét vagy a vágyát, hanem a félelmeit, a bátorságát. És azt is sajnálom, ha nem látja meg az erőt a nőben, aki gyerekeket hoz a világra, családot tart össze és dolgozik mellette. (És klasszikusokat valamint verseket sem olvasott.)

Hogy jön ide Hamupopóka? A fehér lovon vonuló herceg története mindenkinek ismerősen hangzik, de tudjátok-e, hogy van hercegnős változat is? Ugyan, arról nem nagyon esik szó, mert a férfiak nem locsognak és fecsegnek. Akkor az egyenjogúság (és nem az egyenlőség) jegyében nézzük meg a férfiak változatát. :-)

Szerző: A.Halassy  2014.10.05. 23:51 16 komment

Eddig egyedül jártam klubba, de szerencsére sosem maradtam egyedül, társaság és partner nélkül. Hosszas hezitálás után barátnőmnek is meséltem az élményeimről, ill. elolvastattam vele az eddigi klub látogatásaimról szóló beszámolókat. Nem ítélt el, sőt felkeltettem az érdeklődését és kérte legközelebb vigyem el magammal. Szívesen, de engem soha nem érdekeltek szexuálisan a nők. Amikor a klubban lányok esnek egymásnak, nekem valahogy az sem jön be. Menthetetlenül a férfiak „jönnek be”. Eddig egy próbálkozásom lett volna, olyan felállásba, hogy egy fiú, két lány. Nekem annyi kikötésem volt, hogy a lánnyal semmi dolgom ne legyen! Szerencsére a másik lány is így gondolkodott, de a fiú megijedt és lemondta az egészet. Bár tőle tudom, hogy azóta is foglalkoztatja a dolog, de nem mer belevágni. Kíváncsi lennék, hány férfi lépne vissza, amikor már adott a hármashoz a két lány? Na, mindegy! Szóval a barátnőmet a már bejáratot budaörsi klubba vittem el.

Szerző: A.Halassy  2014.09.23. 20:20 24 komment

Nyár közepén érkezett a levél, melyben egy férfi rágódik, hogy milyen lehet férfival, amire azt válaszoltam, hogy amíg nem próbálja ki, nem fogja megtudni. Nem teketóriázott, bejelentkezett egy travihoz és két nap múlva kaptam az üzenetet: "megvolt, majd mesélek". A részleteket ide kattintva ismerheted meg. Izgatottan, később aggódva lestem levelét, amit a napokban kézhez vehettem - képletesen. Íme:

"Szia! Kicsit késve, de most ülepedett le és fogalmazódott meg bennem, hogy mi is történt. Szóval ahogy írtam, időpontra mentem egy travihoz, hogy kipróbáljam milyen férfival.

Szerző: A.Halassy  2014.09.20. 17:31 15 komment

"De ő... öhm, nem buzi?" elnézést, hogy nem politikailag korrekt a kérdés megfogalmazása. "Nem hiszem. Vannak emberek, akik nem élik meg a szexualitásukat. Se így, se úgy."

És tényleg vannak ilyen nők és férfiak.

Szerző: A.Halassy  2014.09.16. 19:26 56 komment

Helló!

Nemrég eljutottunk a feleségemmel egy swingerklubba. Mindkettőnknek volt többes élménye korábban, de ezek még megismerkedésünk előtt történtek, külön élmények. Ebből is sejthető, hogy szexuálisan nyitottak vagyunk, a
swingerklub-látogatás is hamar szóba került a kapcsolatunk során, azonban csak évek múltával állt össze minden feltétel a látogatáshoz. Szigorú szabályokat nem szabtunk egymásnak, mindent lehet, ami jól esik, csak csináljuk együtt és tisztán kommunikáljunk. Olyan jellegű elvárásunk sem volt, hogy mi lesz az, amit mindenképpen meg szeretnénk tenni.

Szerző: A.Halassy  2014.09.15. 20:10 6 komment

Elgyengülök tőle és ezt az érzést szeretem. Szeretek elengedni mindent, kéjes vágyamra figyelni sem kell egyszerűen csak hagyom áramolni.

De mi is a szexuális vágy?

Szerző: A.Halassy  2014.09.14. 21:45 4 komment

Nem szeretem a házibulikat. Nem szeretem, hogy valakinek az otthonában vagyok, látom életének legintimebb részleteit, eszem a tányérjából, iszom a poharából. És szeretkezem az ágyában? Már amennyiben ez egy swinger házibuli.

Szerző: A.Halassy  2014.09.05. 23:46 40 komment

Tavasszal nem borultam virágomba, ahogy a természet, nem lobogott bennem a tűz, kalandot nem kerestem, belekényelmesedtem a hétköznapok kiszámíthatóságába. Ebbe az állóvízbe pottyant bele egy semmilyen szokatlan tartalommal nem bíró levél, aminek írója a véleményemet kérte swingerrel kapcsolatban. Szó szót követett és egy idő után azt vettük észre, hogy a beszélgetésünk egyre közvetlenebb lett, amit telefonszámcsere után megtöltöttük személyességgel és rohamosan közeledtünk a találkozás igényéhez.

Szerző: A.Halassy  2014.08.22. 22:02 6 komment

Péntek, klub. Péntek, fiús nap. Illetve hívhatnánk "nagy étvágyú csajok" napnak. Vajon jogosan nézek körbe kissé rémülten, hogy alig látok férfiakat? Igen, ez azt jelenti, hogy nőt viszont annál többet. Ebből mi lesz vajon?

Legutóbb rettentő sok pasi volt, abból mégis nekem, nőnek jobb történet kerekedhet, hiszen még a páros napokon is valamivel több a férfi. Végül is mindegy, hogy melyik nemből van több, mindenképpen időt kell beletenni az estébe, szórakozóhelyen ez könnyen megy.

Szerző: A.Halassy  2014.08.20. 23:26 5 komment

Ne haragudj a zavarásért. Csak el szeretném mondani, hogy - bár nem régóta de - olvasom a blogodat, vagyis gyakorlatilag már kiolvastam, és imádom. Persze nem így indult, mint utolsó az írásodban szereplő hölgynél. Viszont rengeteget változtam hatására.

Először én is titokban olvastalak... Pironkodás és percenkénti kiakadások közepette, aztán a párom szülinapjára megvettem a könyvedet.

Szóval köszönöm. Az indexponthunak is hálás vagyok.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ps.: Amúgy, még az jutott eszembe, saját példámból kiindulva, hogy tarthatnál országosan előadásokat mondjuk kifejezetten hapsiknak, akiknek a szex csak szex. Hátha megcsappanna azoknak a nőknek az aránya, akiknek halványlilájuk sincs az orgazmusról. Jó világ volna.  

bőr belső.jpg

a kép illusztráció? ;-)

 

Facen jelöljetek, nem igaz, hogy nincsen ezer ember, aki az ismerősöm lenne... :-)

Szerző: A.Halassy  2014.08.12. 12:57 15 komment

Címkék: swinger nőci

Mi, nők egy dolog miatt vagyunk egyben érdekesek és kiállhatatlanok, mégpedig amiatt, hogy bár racionálisan tudjuk, hogy mit kellene csinálni vagy hogyan kellene dönteni vagy merre kellene továbbmenni, mégis, ha van egy érzés, ami szerint másképp kell tenni, akkor az érzésre fogunk hallgatni. Ez éppoly kiszámíthatatlan számunkra, mint számotokra, férfiak számára. Emiatt vagyunk szerethetők és elviselhetetlenek is. :-) Ezért inkább csak szeressetek minket. :-)

Az alábbi beszélgetés nagyon bensőséges. Nő-nő között, szerintem ritka, ezúton is köszönöm a bizalmat. Remélem tanulságos lesz mindannyiunknak.

Szerző: A.Halassy  2014.08.07. 19:51 6 komment

"Érkezem Magyarországra, lesz valami jó buli akkor, esetleg könyvbemutató?" - jön a mail. Futólag találkoztunk már. Zs nyílt tekintetű, vonzó férfi. Megnézem a dátumot a naptárban, péntekre esik, megnézem a másik naptáramat, ami szerint klubozni fogok, ezek alapján válaszoltam "Egy exkluzív író-olvasó találkozót fel tudok ajánlani, mondjuk egy tea mellett, vagy akár klubban." Szóval így kezdődött.

Szerző: A.Halassy  2014.08.05. 14:10 15 komment

Egy kapcsolat elején az ember egész lénye vágyja a másik jelenlétét, közelségét, érintését és a szexet is. Szinte elképzelhetetlen, hogy valaha megváltozzon ez az izzás. Velünk. Soha. Nem. Történhet. Meg.

Szerző: A.Halassy  2014.07.31. 03:31 24 komment

"Na, hol is kezdjem.

Talán emlékszel, még tavaly augusztus környékén írtam neked először e témában tanács ügyében, és akkor azt mondtad, hogy swinger klubban próbálkozzunk, ne egyénileg, mert nagyobb a merítés. Egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a téma komolyabb felvetődése után a tettek mezejére lépjünk. A terv az egy nő, több férfi felállás volt. De csakis ez. Másik hölgy egyelőre nem jött szóba, párom ezt kikötötte. Mivel nekem is eleve ez a felállás volt az egész indító rugója, így ezen nem volt tovább mit megbeszélni. :)

Szerző: A.Halassy  2014.07.28. 20:48 23 komment

Bárcsak én is ott lehetnék minden egyes helyen, ahol Ti is, amikor olvassátok a blogomat. Grönland, az egyik legnagyobb kihívás, is besatírozódott - Zoli, köszi-puszi! Afrikában van még néhány fehér folt. 4.134.629 oldalletöltés, nem is tudom, hogy számoljam-e még.

Bár a blog könnyednek indult, vannak nem annyira könnyed témák is. Be kell vallanom, hogy nagyon megérint, amikor a legbelsőbb bensőtökbe avattok be. Hálásan köszönöm! <3 Mindez a zindexponthu nélkül nem jöhetett volna létre... :-)

A továbbiakban is igyekezni fogok megtartani az egyensúlyt a gyakorlat és az elmélet között. <3

térkép.JPG

Szerző: A.Halassy  2014.07.24. 23:44 Szólj hozzá!

"Csajbuli lesz, jössz?" Nem kapom fel a fejem az ötletre és a fantáziám sem indul be, így igyekszem diplomatikusan kezelni a lehetőséget a meghívás ezen szakaszában. "Na, mikor?" A dátumból rájövök, hogy 'A'ka szülinapi bulija. Az meg annyiból csajbuli, hogy például szól nekem, ahogy a többi barátnőjének is. Még egy hónap hátra van, ami hosszú idő és a hangulatom is teljesen visszatérhet, ha meg nem, akkor is elmegyek, legfeljebb a köszöntés után lelépek, mint tavaly.

Szerző: A.Halassy  2014.07.22. 15:41 3 komment

Pénteken klubban voltam, ez még nem az a poszt, pedig eléggé igazi férfiak voltak. :-P <3 Ez a poszt arról szól, hogy milyen vágyai vannak/lehetnek valójában egy férfinak, nevezetesen, hogy lehet-e és ha igen, akkor hogyan felépíteni elejétől fogva egy szexuálisan nem monogám párkapcsolatot.

Szerző: A.Halassy  2014.07.20. 18:55 19 komment

Címkék: swinger nőci

"Harmincas éveiben járó férfi vagyok, csodálatos, szerető feleséggel! Panaszra nincs okom, nyilván a hétköznapok, olykor nehezek, kinek nem.

Szerző: A.Halassy  2014.07.17. 15:04 41 komment

Többször van arról szó, hogy hogyan lehet szexuálisan még több örömhöz juttatni a nőket, mint a férfiakat. Talán ez azért van így, mert a férfiak nem annyira finnyásak és nem panaszkodnak annyit a szexre, mint a nők. Addig, amíg van szex.

Szerző: A.Halassy  2014.07.15. 17:18 26 komment

Mindig tanulok valami újat, de hogy vajon alkalmazom is az elkövetkezőkben? Nem biztos, de hátha valaki más megvilágosodik tőle. :-)

Szerző: A.Halassy  2014.07.14. 14:50 5 komment

Címkék: swinger klub swinger nőci

Mindenféle ember jár klubba, így kor tekintetében is széles a skála, ahogy nagyon fiatalok, úgy idősebbek is előfordulnak időnként. Testközelbe legelőször egy idős házaspárral kerültem, évekkel ezelőtt.

Szerző: A.Halassy  2014.07.12. 19:16 27 komment

"... a klubozásból annyi mindent lehet tanulni. Láttad, hogy minden pasi fogta a nője fejét szopáskor, ki milyen hévvel még rá is segített. Ha ezt csak pornóban látod, akkor nem biztos, hogy tudsz azonosulni vele..." folytatnám, de közbevág "Nem mindegyik csaj szereti, ha fogják közben a fejüket." "Jó, az szól és fel lehet fogni. A hangsúly azokon van, akik szeretnék, de nem fogják nekik."

Szerző: A.Halassy  2014.07.08. 19:24 6 komment